Filip povedie Moravany

Krajské súťaže

MORAVANY NAD VÁHOM – Prvý jarný tréning absolvoval druholigista v piatok 14.1. Viedol ho už nový tréner Andrej Filip, ktorý naposledy pôsobil v klube FC Neded.

Jeho asistentom sa stal Martin Kobora. „Už v utorok odchádzame na päťdňové kondičné sústredenie v Piešťanoch. V sobotu 22. januára odohráme prvý prípravný zápas proti Nitre,“ povedal prezident klubu Igor Kirka. „Na jar už nepočítame so službami trojice Ján Moravčík, Vladimír Candrák a Miroslav Jančovič.“ Naopak, v hľadáčiku sú iní piati hráči. Moravany, navyše, skúšajú aj Francúzov alžírskeho pôvodu Mehdiho Karima a Tayeba Hamaniho, ktorí nenašli uplatnenie v Spartaku Trnava. 

„Títo hráči sa pripojili k tímu až dnes (v pondelok), pretože si išli domov vybaviť pracovné povolenie,“ doplnil tréner Filip. „Na úvodnom tréningu sa hlásili pätnásti hráči. Menšie zdravotné problémy má len Vlastimil Benko.“ V týchto dňoch by sa malo ešte uzavrieť hosťovanie stredného záložníka Martina Horúcku z Bánoviec. „Budeme sa na tréningoch stretávať šesťkrát do týždňa. V pláne máme aj jeden zápas týždenne.“ Po Nitre nasleduje duel s Dubnicou, Spartakom B, Ružomberkom, Šúrovcami, V. Ludincami, Petržalkou a V. Kostoľanmi a generálka na ligu v Bánovciach. „Moravany sú druholigovým klubom. Je to vyššia súťaž, akú som trénoval v Nedede. V mojom novom klube je prioritou záchrana. Ale treťoligový Neded mal zas vysoké ambície. Takže v obidvoch prípadoch ide o náročnú prácu,“ dodal bývalý hráč Spartaka Andrej Filip.

13. 01. 2011 22:41

Ďalšie z kategórie Krajské súťaže

Zeleneč i Šúrovce vyhrali, Križovany remizovali

Cez víkend sa hralo v regióne viacero prípravných zápasov. Prinášame vám z nich výsledkový servis.

30.01. 2011, 14:42

Križovany remizovali v Turecku s nemeckým protivníkom

Križovany remizovali v Turecku s nemeckým protivníkom

KRIŽOVANY/ANTALYA – Futbalisti OŠK Križovany odohrali prvý prípravný zápas na sústredení v Turecku. S účastníkom štvrtej nemeckej ligy FC Wilhelmsburg remizovali 1:1.

05.02. 2011, 17:04

Skúšajú posily

Skúšajú posily

Proti Siladiciam dali Horses príležitosť viacerým adeptom na štvrtoligový dres.

30.11. 2010, 11:38

Jaslovské Bohunice hľadajú brankársku posilu

JASLOVSKÉ BOHUNICE – S trnavským Spartakom už bola ŠK Blava dohodnutá na príchode kanoniera Ľubomíra Gogoláka. Všetko napokon padlo.

08.02. 2011, 12:07