Tesné, no dôležité

Hokej

Tesné, no dôležité

Hokejisti HK Trnava odohrali v piatok predposledný zápas základnej časti na domácej pôde. V tzv. šesťbodovom súboji s Topoľčanmi síce nepadlo veľa gólov, našťastie o jeden viac do súperovej siete.

Martin Čunderlík a Dalimír Jančovič (v červených dresoch) bojovali o tri body svedomito. Foto: Ivan Kopčáni

V bránke opäť stál Marek Stacho, po boku Tibora Schneidera nastúpil v obrane Kristián Krajčík. Do druhého útoku sa znova postavil Martin Hlavna. Aj pri hre so šiestimi obrancami dokázali gladiátori v dôležitom dueli uspieť a po dvoch góloch Krajčíka vyhrať 2:1.

Rudolf Macko (tréner): Myslím si, že sme touto výhrou urobili rozhodujúci krok smerom k play-off. Čakajú na nás ešte tri stretnutia, z toho jeden doma. Aby sme  potvrdili definitívu, budeme musieť získať ešte 3-4 body. Najbližšie nás doma čaká predposledný Dolný Kubín. Súpera nesmieme podceniť, pretože v poslednom zápase dokázal uspieť na ľade Bardejova.“
1.liga – 37. kolo
Trnava – Topoľčany 2:1 (1:0, 0:0, 1:1)
Góly: 15. a 49. Krajčík – 51. Havlíček
Vylúčenia 4:5, presilovky a oslabenia 0:0
Rozhodoval: Hauko, 218 divákov
HK TRNAVA: Stacho – Krajčík, Schneider, Reho, Haršáni, Joanidis, Zachar – Meretl, Grman, Barčák – Jančovič, Čunderlík, Hlavna – Hutár, Schmidt, Valach – Bohunický, Krajčovič, Šoltýs
Trnave patrí s 52 bodmi 6. miesto tabuľky.

15. 01. 2011 21:39

Ďalšie z kategórie Hokej

Bartekovci: V rukách im sedia hokejky aj pušky

Bartekovci: V rukách im sedia hokejky aj pušky

Mená sestier Bartekových sú známe nielen Trnavčanom, ale celému streleckému svetu. Úradujúca majsterka Európy v disciplíne skeet Danka žije momentálne v Malženiciach. Lenka, ktorá už pár mesiacov hrdo nesie priezvisko Kostelecká, v Brne.

10.03. 2011, 00:00

Pozícia je dôležitá

Pozícia je dôležitá

Hokejisti HK Trnava počítali s tromi bodmi už zo zápasu so Senicou, no pred domácim publikom im všetky ušli. Bodové suchoty uhasili v druhom novoročnom stretnutí. Brezno veľký odpor gladiátorom nekládlo.

12.01. 2011, 10:42

Stupka: V baráži som hrať nechcel

Stupka: V baráži som hrať nechcel

Aj keď sa prvá hokejová liga už skončila, mnohí trnavskí odchovanci hrajú vo svojich extraligových kluboch naďalej. Do konca základnej časti našej najvyššej súťaže ešte zostávajú tri kolá a zdá sa, že v mnohých prípadoch sú už kocky hodené.

14.02. 2011, 23:54

Mário Ďuriš: Chce to, baví ho to

Mário Ďuriš: Chce to, baví ho to

Útočník gladiátrov Mário Ďuriš sa po dlhšom čase objavil v zostave tímu. Spoločne s mužstvom vycestoval na oba záverečné zápasy základnej časti.

26.01. 2011, 11:34