Udržia v tíme Modranky Tobla?

Oblastné súťaže

Udržia v tíme Modranky Tobla?

MODRANKA – V tíme lídra najvyššej okresnej súťaže zatiaľ všetko po starom. Kádrom v podstate nehýbali, všetko sa však môže zmeniť v najbližších dňoch či hodinách.

Erik Tobl (v modrom) patrí k najlepším stredopoliarom v okrese. Foto: Michal Hlavatovič

 

„Do konca januára by sme mali radi uzavretý káder,“ uviedol tréner Vojtech Žitný. Suverén oblastných majstrovstiev sa netají úmyslom posilniť sa. Vylúčiť však nemožno ani odchody. O špílmachra Erika Tobla sa interesujú Šúrovce a najnovšie sa do radu záujemcov podľa našich informácií pridali druholigové Moravany nad Váhom. V Modranke ale nechcú o jeho odchode ani počuť. Isté však je, že v mužstve nemôžu ďalej počítať so službami Petra Šaraboka. Talentovaný futbalista ukončil pre opakujúce sa zranenia aktívnu kariéru a presedlá na trénerskú dráhu. Skúsenosti bude pravdepodobne odovzdávať žiakom v Hrnčiarovciach nad Parnou.

16. 01. 2011 00:39

Ďalšie z kategórie Oblastné súťaže

Mapujeme zimnú prípravu futbalových mužstiev z okresu

Boleráz sa snaží získať Šmidoviča z Malženíc, Modranka ukoristila Denisa Tomaškoviča a Brestovany prišli o Kurinca.

10.02. 2011, 00:00

Zimný turnaj ObFZ: Horná Krupá prevýšila Biely Kostol

Zimným turnaj ObFZ Trnava pokračoval druhým hracím dňom. V zápase A-skupiny Biely Kostol podľahol Hornej Krupej 0:3. Po prvom kole sa na čele tabuľky usadil Zvončín.

03.02. 2011, 20:43

V Ružindole trénujú dva a polkrát do týždňa

RUŽINDOL – Posledný celok OS A má tiež problémy s kádrom. Nikto nový doň neprišiel, zato sa museli v tíme rozlúčiť s Pavlom Ševčíkom, ktorý sa odsťahoval do Topoľčian.

01.02. 2011, 16:43

Pred derby: Madunice strach z Trakovíc nemajú

Pred derby: Madunice strach z Trakovíc nemajú

TRAKOVICE / MADUNICE – V 19. kole na seba natrafia dva tímy z hornej polovici tabuľky. Madunice budú hostiť Trakovice. Domáci celok v minulej sezóne na poslednú chvíľu zachránil v obci oblastnú súťaž A. Trakovice vzhľadom na účinkovanie v predchádzajúcich sezónach patrili k top favoritom tejto ligy.

25.03. 2011, 00:00