Basketbalisti Slávie rozstrieľali súpera z Rožňavy rozdielom triedy

Basketbal

Basketbalisti Slávie nezaváhali ani v druhom zápase nadstavby a opäť potvrdili, že prvé miesto po základnej časti nebolo dielom náhody.

Súper z Rožňavy skončil v minulej sezóne na 2. mieste a netajil svoje vysoké ambície ani pre aktuálny ročník. Do Trnavy však pricestoval len s deviatimi hráčmi, čo sa mu stalo osudným. V prvom polčase ešte držala Rožňava s Trnavou krok, oba celky sa neustále doťahovali a slávisti si prvý polčas uchmatli pre seba len rozdielom dvoch bodov. Po obrátke však hosťom postupne dochádzali sily a z palubovky sa úplne vytratili v záverečnej štvrtine. Slávii v tomto dueli výborne zahrali Michalík so Sečeňom.

Slávia Trnava - Rožňava 82:61 (43:41)

16. 01. 2011 14:30

Ďalšie z kategórie Basketbal

VIDEO: Trnavskí basketbalisti sa znova tešili z víťazstva

VIDEO: Trnavskí basketbalisti sa znova tešili z víťazstva

Slávisti po troch prehrách znova bodovali naplno. Už po prvej švrtine vieldi o desať bodov, a tento náskok si po zvyšok zápasu nielen udržali, ale ho aj navyšovali.

13.03. 2011, 13:52

Aj v malom meste sa dá hrať špičkový basketbal

Aj v malom meste sa dá hrať špičkový basketbal

Pred desiatimi rokmi by sme márne hľadali v Trnave mužský basketbal. Dnes funguje nielen káder mužov, ale aj juniorov a žiakov a prípravka. Budúci rok sa zaplní aj jediná diera v pyramíde. Vznikne káder kadetov.

03.02. 2011, 10:59

Basketbalistky Slávie zabojujú o ďalší skvelý výsledok

Basketbalistky Slávie zabojujú o ďalší skvelý výsledok

Staršie žiačky Basketbalového klubu AŠK Slávia Trnava sa stali víťazkami základnej skupiny západ a postúpili medzi osem najlepších tímov na Slovensku.

23.01. 2011, 20:30

V basketbale to je stále na parádu

V basketbale to je stále na parádu

Počas uplynulého víkendu sa pod deravými košmi predstavili mladšie celky žien aj mužov. Staršie žiačky podľahli favoritovi, ale zgustli si na ďalšom súperovi. Juniori strhli víťazstvo na svoju stranu v závere duelu.

09.02. 2011, 11:55