Do Tatier už aj s Havrlentom

Oblastné súťaže

Do Tatier už aj s Havrlentom

VEĽKÉ ORVIŠTE – Najväčšou posilou zimnej prestávky je Gabriel Havrlent. Futbalista, ktorý naposledy pôsobil v Piešťanoch, prichádza do Veľkého Orvišťa na polročné hosťovanie.

Tím Veľkého Orvišťa mieri za postupom do najvyššej okresnej súťaže. Foto: Ivan Šturdík


Na halovom turnaji O pohár predsedu ObFZ Trnava obsadil líder oblastnej súťaže B konečné druhé miesto. V tíme však chýbala azda najväčšia osobnosť Rastislav Kostka. „Rasťo bol na turistickom zraze, inak by hral,“ vysvetlil neúčasť exspartakovca tréner Miroslav Boris, ktorý načrel i do plánov zimnej prípravy: „Posledné štyri januárové dni strávime na sústredení v Závažnej Porube. Boli sme tam dva roky za sebou, zaberačka sa nám osvedčila. Chlapci dostanú zabrať do tela i tentoraz.“ Klub si dáva do jarnej časti jednoznačný cieľ – postup do vyššej súťaže.
 

17. 01. 2011 11:12

Ďalšie z kategórie Oblastné súťaže

Futbal, OS A: Horná Krupá víťazne v Boleráze

Biely Kostol zdolal v jarnej premiére Zeleneč 4:0. Tri góly strelili domáci z penalty. Horná Krupá zvíťazila v Boleráze a Kátlovce remizovali so Špačincami 0:0.

13.03. 2011, 17:13

Výkonný výbor ObFZ Trnava aj o zverejňovaní žltých kariet na webe

Oblastný futbalový zväz Trnava chce zlepšiť informovanosť smerom ku klubom. Hovorilo sa o tom na pondelkovom zasadnutí výkonného výboru (VV ObFZ). Zväz uvažuje, že by na webe zverejňoval aj zoznam žltých kariet.

01.03. 2011, 15:29

Zimný turnaj ObFZ: Zvončínčania pokorili aj Biely Kostol

Zvončín potvrdil rastúcu formu a zvíťazil aj v druhom kole Zimného turnaja LEGEA 2011, ktorý organizuje ObFZ Trnava. Biely Kostol pokračuje v streleckých suchotách, v dvoch stretnutiach ešte zverenci trénera Liptáka neskórovali.

10.02. 2011, 21:55

Pred derby Suchá - Zvončín: Na tréningu aj prostitútka, blázon a policajti

Pred derby Suchá - Zvončín: Na tréningu aj prostitútka, blázon a policajti

Odvetná časť regionálnych futbalových súťaží štartuje už v nedeľu. A hneď na úvod poriadnou chuťovkou. V prvom jarnom kole sa stretnú v susedskom derby Suchá nad Parnou a Zvončín.

11.03. 2011, 00:00