Turistika cez Malé Karpaty

Ostatné športy

Klub turistov Spartak Trnava organizuje v sobotu 22. januára turistický pochod v Malých Karpatoch. Štart pochodu je na železničnej zastávke Buková po príchode vlaku. Ten odchádza z Trnavy o 8.40 h.

Trasa pochodu je dlhá 25 km a vedie zo zastávky Buková na Bojkovú, Rozbehy, zrúcaninu hradu Korlátka, Hrubý kamenec, priehradu Buková, Brezinky a Čertov zľab na železničnú stanicu Smolenice, kde je cieľ pochodu. Pre menej zdatných turistov majú organizátori pripravenú 12-km trasu, ktorá z Rozbehov smeruje do cieľa v obci Buková.

Peter Wagner

17. 01. 2011 11:20

Ďalšie z kategórie Ostatné športy

Strelkyňa Danka Barteková koketuje s lukostreľbou

Strelkyňa Danka Barteková koketuje s lukostreľbou

Slovenskí strelci z brokových zbraní sa vo štvrtok vrátili z desaťdňového sústredenia v talianskom Castelfidarde. Na obľúbenej strelnici dolaďovali najmä techniku. „Išlo o objemové sústredenie. Už čoskoro nás čaká Svetový pohár v Sydney,“ povedala naša najlepšia skeetarka Danka Barteková.

11.03. 2011, 00:00

V Lopašove bol najskôr mariáš, potom držková

V Lopašove bol najskôr mariáš, potom držková

Mariášový klub v Dolnom Lopašove zorganizoval 11. ročník tradičného turnaja. V miestnom kultúrnom dome sa predstavilo 111 hráčov, o ktorých stravu sa celodenne starali Danka Vlkovičová a Danka Zemková.

08.03. 2011, 11:07

KST Viktória Trnava v pohári s vynikajúcimi výsledkami

KST Viktória Trnava v pohári s vynikajúcimi výsledkami

Stolnotenisové turnaje Slovenského pohára mládeže SR v kategóriách najmladších žiakov a žiačok mali v sobotu 22. januára svoje tretie pokračovanie. Vynikajúce výkony podali hráči trnavskej KST Viktória, keď získali zlatú a striebornú medailu.

23.01. 2011, 19:44

V hale športovaním bojovali proti drogám

V hale športovaním bojovali proti drogám

V Mestskej športovej hale v Trnave sa dnes zišli desiatky priaznivcov najstaršieho klubu v Trnave, Aerobik štúdia No.1, ktoré oslavovalo 15. narodeniny.

05.02. 2011, 16:13