Čagánek a Habán opäť v Jalšovom

Oblastné súťaže

JALŠOVÉ – Béčko Jalšového z Horných Otrokoviec posilnené o sedem hráčov A-mužstva obsadilo na halovom turnaji O pohár predsedu ObFZ Trnava piate miesto. Mužstvo prišlo povzbudiť aj viacero fanúšikov, prejavili sa najmä pri strelených góloch.

„Patrí im vďaka. Verím, že spoločne budeme posúvať futbal dopredu v oboch obciach,“ uviedol tréner Jalšového A Marián Pavlovič, ktorý na podujatí viedol mančaft. V krátkom rozhovore priblížil aj novinky z jalšovského A-tímu: „Stabilizujeme káder. Vrátil sa Filip Čagánek a ďalší perspektívny hráč Miloš Habán, ktorý naposledy pôsobil v Hlohovci. Snažíme sa ešte získať posilu na brankársky post,“ dodal Pavlovič. Mimochodom, ďalší dvaja hráči Matej a Tomáš Pavlovičovci nastúpili za Výber ObFZ Trnava.

17. 01. 2011 11:48

Ďalšie z kategórie Oblastné súťaže

Zakotví Stanovič v Modranke?

Na trase Malženice – Modranka sa rysuje prestupová spolupráca. Líder najvyššej okresnej súťaže má záujem o dvojicu Peter Sedlák – Ivan Stanovič.

02.02. 2011, 11:59

Tréner Cífera Vladimír Gerič vraj už štyri mesiace nefajčí

CÍFER – Skoncoval s cigaretami. Tréner Cífera Vladimír Gerič si vraj už štyri mesiace nezapálil. „Brestovany trénuje Peter Slovák, rovnako ako ja rodák z Cífera. Chlapcom som pred naším jesenným zápasom povedal, že ak vyhrajú, zahodím cigarety. Po víťaznom stretnutí som si rýchlo dal dve cigarety naraz a roztrhal krabičku,“ smial sa Gerič.

03.03. 2011, 00:00

Futbal, OS A: Horná Krupá víťazne v Boleráze

Biely Kostol zdolal v jarnej premiére Zeleneč 4:0. Tri góly strelili domáci z penalty. Horná Krupá zvíťazila v Boleráze a Kátlovce remizovali so Špačincami 0:0.

13.03. 2011, 17:13

Najlepší tanečník vraj Daniel Rau

Najlepší tanečník vraj Daniel Rau

SILADICE – Obecnú futbalovú interligu ukončili pompézne - plesom. Futbalisti Siladíc sa nahodili do gala a ukázali, že im to ide nielen na trávniku, ale i na parkete.

17.01. 2011, 10:54