Šúrovce zbroja, ulovili Hadvigera

Krajské súťaže

Šúrovce zbroja, ulovili Hadvigera

ŠÚROVCE – Majú ďalšiu posilu s ligovými skúsenosťami. Obranu Šúroviec vystuží bývalý hráč Spartaka František Hadviger. Skúsený 34-ročný zadák, ktorý v minulosti obliekal aj reprezentačný dres Slovenska, naposledy pôsobil v rakúskom SC Reyersdorf.

Tréner Šúroviec Igor Bališ (vpravo) spolupracuje pri zápasovej taktike so šéftrénerom Jozefom Adamcom. Foto: Ján Král

 

Funkcionári FC Horses pracujú i na dotiahnutí príchodu útočníka Emila Ivaniča. Rýchlonohý futbalista na jeseň strieľal góly za Neded, kde hosťoval z béčka trnavského Spartaka. V Šúrovciach nedávno skúšali aj brankára Nawara, stredopoliara Oliveiru, stopér Martina Adamca či útočník Kočiša. Z výpočtu zaujal iba posledne menovaný, ktorý je hráčom Spartaka, no momentálne sa zotavuje po operácii. Jeho angažovanie preto zostáva otázne. Najnovšie prišli do klubu na skusy bratia Matúš a Michal Remenárovci (útočník a záložník) z Vinohradov nad Váhom a obranca z Čierneho Brodu Adam Macura. Ich kvalitu preveria prípravné zápasy, prvý odohrajú Šúrovce už najbližšiu sobotu o 17. h na umelej tráve Lokomotívy proti Zvončínu. Zo Šúroviec odchádzajú Greguška, Hološka a Martin Vido. Na hosťovanie do Petrovej Vsi zrejme pôjde brankár Lánik.

17. 01. 2011 14:14

Ďalšie z kategórie Krajské súťaže

Francúzski futbalisti ako bludní Holanďania

MORAVANY NAD VÁHOM – Druholigista je v plnej príprave na odvetnú časť ligy. Za sebou má už aj prvé dva prípravné zápasy. Nad ČFK Nitra vyhrali zverenci Andreja Filipa 4:1, so Spartakom prehrali 1:4.

25.01. 2011, 18:17

Minimálne zmeny v kádri

KRAKOVANY – Po jeseni piate miesto v 5. lige západ a strata piatich bodov na vedúce Horné Obdokovce. Šanca postúpiť v tabuľke ešte vyššie je veľká, ale v Krakovanoch nič nesilia.

08.01. 2011, 20:26

Križovany remizovali so Šintavou

Križovany remizovali so Šintavou

KRIŽOVANY – Zverenci trénera Jána Belka počas doterajšej zimnej prípravy odohrali dva prípravné zápasy. V prvom podľahli nešťastne Skalici 0:3, keď inkasovali v závere stretnutia. V sobotnom stretnutí remizovali so Šintavou 1:1.

24.01. 2011, 20:13

Utiahnu si opasky

Utiahnu si opasky

JASLOVSKÉ BOHUNICE – Asi najväčším prekvapením v novembrových komunálnych voľbách bol výsledok v Jaslovských Bohuniciach. Namiesto dlhoročného starostu si občania zvolili Boženu Krajčovičovú. V obci čakajú, čo zmena prinesie.

13.01. 2011, 11:52