Zakotví Tomáš Hanzel v Petržalke?

FC Spartak Trnava

Zakotví Tomáš Hanzel v Petržalke?

Skončí v Petržalke? Futbalista Tomáš Hanzel, s ktorým Spartak na jeseň rozviazal zmluvu, sa aktuálne pripravuje v tíme mužstva spoza starého bratislavského mostu.

Cesty súrodencov Hanzelovcov sa rozídu. Tomáš (vpravo) v Spartaku nepokračuje. Foto: Gabriel Kopúnek

 

Mančaft pod vedením trénera Vladimíra Goffu momentálne zarezáva na sústredení v tatranskom Novom Smokovci. „Zatiaľ s Petržalkou trénujem. Osobne som ešte s funkcionármi nehovoril, angažmán rieši môj manažér,“! uviedol Tomáš Hanzel, ktorý v tíme našiel viaceré známe tváre. „Osobne sa poznám s Vladom Pončákom ešte z jeho trnavského pôsobenia. Minulý rok s nami na sústredení v Nymburku trénoval Martin Mikulič,“ dodal. Definitíva v otázke Tomášovej budúcnosti by mala padnúť do konca januára.

17. 01. 2011 19:26

Ďalšie z kategórie FC Spartak Trnava

Spartakovcom nesedia Zlaté Moravce

Spartakovcom nesedia Zlaté Moravce

V treťom kole Tipsport ligy podľahol Spartak Zlatým Moravciam 2:3 a zo základnej skupiny nepostupuje.

22.01. 2011, 17:33

Dušan Radolský: Kabína smúti, no žije

Dušan Radolský: Kabína smúti, no žije

Tréner Spartaka Dušan Radolský nemá po prehre v derby dôvod na úsmev. Mužstvo v oklieštenej zostave proti Slovanu neuspelo. Stratu bodov sa však pokúsia dohnať už v sobotu v Banskej Bystrici.

03.03. 2011, 12:37

Noha drží, Bernáth si možno v Senici zahrá dlhšie

Spartak uhral v Ružomberku cenný bod za bezgólovú remízu. Výkonom však najmä v druhom polčase veľmi nepotešil. Veľkým pozitívom zápasu bol návrat kanoniera Ľubomíra Bernátha na ligové trávniky.

17.03. 2011, 00:00

Ako vyzerala zaberačka spartakovcov v Turecku? Pozrite si fotoreportáž

Ako vyzerala zaberačka spartakovcov v Turecku? Pozrite si fotoreportáž

Spartakovci sa vrátili zo sústredenia v tureckom Beleku. Tréner Dušan Radolský zameral prípravu na vyladenie hernej a taktickej stránky. Z pobytu andelov vám prinášame pestrú fotogalériu.

13.02. 2011, 12:25