Finálový súboj otca a syna

Ostatné športy

V Kátlovciach sa uskutočnil tradičný stolnotenisový turnaj O pohár starostu obce.

 

Aj 7. ročník si pod organizačnú taktovku zobral Ladislav Šimončič. Súťažilo sa v dvoch kategóriách, do 15 rokov a nad 15 rokov. Do  súťaže juniorov sa prihlásilo iba šesť chlapcov, čo veľmi mrzelo usporiadateľov a hlavne starostu obce. Telocvičňa je mladým hráčom k dispozícii zadarmo a stoly využíva iba 15 - 20 chlapcov. V súťaži dominoval A. Kostolanský, druhý skončil J. Hlavatovič a tretí D. Depeš.
V hlavnej súťaži sa predstavilo 32 hráčov, ktorí zviedli množstvo vynikajúcich súbojov. Zaujímavosťou tohto ročníka bol finálový zápas medzi otcom a synom. Nakoniec Peter Gajarský zdolal syna Tomáša a získal pohár pre víťaza. Tretie miesto obsadil Pavol Krchnár ktorý zdolal starostu obce Pavla Johanesa.
laci
 

 

17. 01. 2011 20:45

Ďalšie z kategórie Ostatné športy

Smeč na pamiatku Róberta Zwiržinu

Smeč na pamiatku Róberta Zwiržinu

Prvenstvo putuje na Valašsko. Nohejbalový turnaj Vianočný smeč vyhral tím Vsetín B. V Mestskej športovej hale v Trnave skončili druhí Piešťanci, za rieku Moravu putuje aj bronz, ktorý získal Vsetín A.

10.01. 2011, 00:43

Odvetnú časť začali stolnotenistky prehrou s Topoľčanmi

Ženy stolnotenisového klubu Viktórie Trnava nastúpili na domácej pôde proti suverénnemu lídrovi tabuľky z Topoľčian so značným hendikepom – bez prvej hráčky družstva, zranenej Martiny Adámekovej.

13.03. 2011, 12:42

Obdivuje schopnosti Armstronga

Obdivuje schopnosti Armstronga

V Trnave vyrastá nádej slovenskej cyklistiky. Ľuboš Malovec je už vo veku šestnásť rokov päťnásobným majstrom Slovenska na dráhe v kategórii kadetov. Prepracoval sa i do slovenskej reprezentácie, na pretekoch v Pinkafelde si obliekol modrý trikot pre najlepšieho pretekára v bodovacej súťaži.

10.01. 2011, 00:18

Trnavskí hokejbalisti bodovali cez víkend naplno

V 15.kole VHBL narazili pretoriáni na predposledné mužstvo tabuľky, a tak boli jasným favoritom zápasu. Ale ako to už v takýchto súbojoch býva víťazstvo sa nerodilo ľahko. Trnavčania si chceli napraviť chuť po predchádzajúcom neúspešnom zápase, v ktorom utrpeli porážku od Scarface Piešťany.

28.02. 2011, 16:13