Príprava v rámci možností

Oblastné súťaže

DOLNÉ OREŠANY – Dvanásť bodov po jesennej časti a dvanáste miesto. To je stručné zhodnotenie vystúpenia Dolných Orešian v súťaži III. A.

Na prvom jarnom tréningu sa minulý týždeň hlásilo desať hráčov. „Viete, chlapci sú zamestnaní. S vyšším počtom sme v ten deň ani nepočítali,“ povedal predseda klubu Dušan Geschwandtner. „Pokračujeme s tým istým kádrom a vedením ako na jeseň. Akurát z Írska sa vrátil Branislav Mitas, ktorý bude hrávať na krídle. Chceme predĺžiť hosťovanie záložníkovi Richardovi Križanovi z Horných Orešian. Máme s týmto klubom veľmi korektné vzťahy. Hrávame spolu dorasteneckú súťaž. My do Horných Orešian dávame dorastencov, oni nám vypomôžu s mužmi, ak je to možné.“

V rámci prípravy na odvetnú časť zohrajú Dolné Orešany aj niekoľko prípravných stretnutí. „Isté sú zatiaľ len zápasy s Dlhou a Košolnou. Ostatné sú v štádiu vybavovania. Trénovať budeme dvakrát do týždňa. Vždy sa vopred chlapci dohodnú, či to bude streda – piatok alebo štvrtok – sobota,“ dodal Geschwandtner.

18. 01. 2011 11:01

Ďalšie z kategórie Oblastné súťaže

Interliga v Košolnej finišuje

KOŠOLNÁ – Futbalová interliga v obci ide do finále. Majstrom je už teraz tím MZP 11. Ďalšie tímy však ešte hrajú o umiestnenie, ale najmä o osobnú česť a prestíž.

30.01. 2011, 20:52

Tréner Kovár plánuje skorý návrat

Tréner Stanislav Kovár odvádzal počas jesene výbornú prácu vo Veľkých Kostoľanoch. Po zmene na čele výboru klubu však prišlo k výmene trénera. Kovár sa o informácií dozvedel až v nemocničnom prostredí, kam ho dostal futbalový úraz.

01.02. 2011, 18:41

Šestnásť štadiónov nevyhovuje

Šestnásť štadiónov nevyhovuje

Posvietili si na stav štadiónov. Členovia športovo-technickej komisie ObFZ Trnava v uplynulých mesiacoch robili kontrolu na športových stánkoch účastníkov okresných súťaží. Zväzovou inšpekciou neprešlo šestnásť štadiónov.

24.01. 2011, 11:54

Zimný turnaj ObFZ: Zvončín prvým finalistom

Prvým finalistom Zimného turnaja ObFZ Trnava sa stal Zvončín. V záverečnom skupinovom vystúpení s Hornou Krupou stačila zverencom Rudolfa Klenkoviča na dosiahnutie méty aj remíza. Polčas síce prehrávali gólom Nagya, po zmene strán však vyrovnal Stacho a poslal Zvončínčanov do boja o prvenstvo.

17.02. 2011, 11:50