Na dedinách plesajú ostošesť

Región

Na dedinách plesajú ostošesť

V plesovej sezóne, ktorú odštartoval tradičný ples v opere, pokračujú okrem miest aj obce. Elegantnej zábave dávajú mnohé v okolí Trnavy výnimočnú tvár. My sme pre vás zmapovali najbližšie plánované obecné plesy.

Na správnom country plese nikdy nie je núdza o krásne dievčatá. Dokazuje to aj táto fotografia zo Špačiniec z minulého roka. Muž vľavo je jeden z neúnavných organizátorov plesu, vedúci Návratu Miro Uváčik. Foto: Benjamín Škreko

 

V Špačinciach si už ľudia zvykli na tradičný Country ples, ktorí organizuje Turistický oddiel Špačinskí pekní chlapci a country skupina Návrat. O zábavu na plese, ktorý sa uskutoční už túto sobotu o 20. hodine, sa okrem Návratu postará nitrianska skupina skupina Pengagi, tance z Divokého západu predvedú členovia zoskupenia Maryland z Trenčína. Country ples v Špačinciach je veľmi obľúbený, lísky naň už nezoženiete, už mesiac sú vypredané.

Vo Voderadoch zaspieva v sobotu 29. januára slovenský Andera Bocelli, alias Maroš Bango. Reprezentačný ples obce sa začne o 20. h. Ukážku spoločenských a latinskoamerických tancov predvedú členovia KTŠ Tyrnavia a hudobný sprievod bude v réžii skupiny Allegro. V Ružindole organizuje ples tradične Slovenský zväz záhradkárov v Ružindole. Uskutoční sa 5. februára v kultúrnom dome o 20. h. Organizátori sľubujú dobrú zábavu a tiež zaujímavú tombolu.

Ak ešte nemáte program na piatok 28. januára, zatancovať si môžete ísť do Križovian nad Dudváhom. Na obecnom plese v miestnom kultúrnom dome zahrá tanečníkom do rytmu Dychová hudba Moravěnka.

18. 01. 2011 11:22

Ďalšie z kategórie Región

Chcel iba základný plat

Chcel iba základný plat

CHTELNICA – Mesačného navýšenia platu sa vzdal na ustanovujúcom zastupiteľstve nový starosta obce Peter Radošinský. Dostávať tak bude len základ. Ušetrené peniaze chce použiť na vytvorenie dvoch nových pracovných miest.

14.01. 2011, 11:50

Rodičia pomohli obci. Vyzbierali peniaze na opravu školy

BUKOVÁ – Rodičia detí navštevujúcich základnú a materskú školou v Bukovej, sa snažia pomôcť obci s rekonštrukciou sociálnych zariadení v škole, ktoré nespĺňajú podmienky a v súvislosti s počtom detí je ich málo.

17.02. 2011, 16:53

Zavraždenou dievčinou je zrejme prostitútka

Zavraždenou dievčinou je zrejme prostitútka

ZELENEČ - Pri čističke odpadových vôd v katastri obce objavil v sobotu okolo 15. hodiny náhodne okoloidúci muž z Modranky mŕtvolu polonahej ženy.

06.03. 2011, 08:32

Čaká na verdikt súdu

VRBOVÉ - Nový primátor Ján Jánoška čelí obvineniu z ublíženia na zdraví a výtržníctvo. Napadol totiž viceprimátora Jána Prievozníka počas rokovania jednej z komisií.

23.12. 2010, 10:14