Vlamači pokradli navigácie

Trnava

Vlamači pokradli navigácie

TRNAVA – Opatrnosti nebýva nikdy nazvyš. Presvedčili sa o tom majitelia osobných automobilov v Trnave, ktorí si v interiéroch nechali bez dozoru prenosné navigačné systémy a iné cenné predmety.

Nepozorní vodiči prišli nielen o navigácie. Foto: polícia

 

„V uplynulom týždni zaevidovala polícia v Trnave desať prípadov krádeží vlámaním do osobných áut. Z toho až v deviatich prípadoch sa v týchto autách nachádzali prenosné navigácie,“ uviedla hovorkyňa polície Martina Kredatusová. Najviac krádeží sa stalo na sídlisku Linčianska (6), dve na Družbe a jedna na Kopánke. „Polícia v tejto súvislosti upozorňuje majiteľov áut, aby si navigačné systémy zobrali radšej so sebou. Viditeľne uložené na prednom skle sa stávajú lákadlom a ľahkou korisťou pre zlodejov,“ dodala Martina Kredatusová. Kvalitné navigácie nie sú pritom lacnou záležitosťou, v týchto prípadoch však zlodeji rozbitím skla spôsobili ešte vyššie škody.

18. 01. 2011 14:07

Ďalšie z kategórie Trnava

Z trnavských ciest vymizli zebry, niektoré priechody takmer nevidieť

Z trnavských ciest vymizli zebry, niektoré priechody takmer nevidieť

TRNAVA – Viditeľnosť viacerých priechodov pre chodcov v meste je po zime mizerná. Sú miesta, z ktorých sa značenie takmer celkom vytratilo.

26.02. 2011, 18:42

Nie bosorky, ale svätice

Nie bosorky, ale svätice

TRNAVA – Na Luciu v pondelok obkľúčili Trojičné námestie čarovné biele postavičky. Dievčatká prezlečené za Lucie v tento magický deň rozdávali na námestí svetlo a husím perom vymetali od zlých síl nielen tmavé kúty, v ktorých sa hromadia.

28.12. 2010, 14:36

Po zaváraniny len v gumákoch

Po zaváraniny len v gumákoch

TRNAVA – Vianoce i prvé dni nového roka strávili vo vode. Obyvateľom Vodnej ulice v Modranke totiž zatápa pivnice. Taktiež im spodná voda znehodnocuje múry domov. Odmäky zapríčinili, že aj keď ju odčerpajú, do dvoch hodín natečie opäť. Počas mrazov v pivniciach kúria. Obávajú sa, že zamrznutá voda by im potrhala múry.

06.01. 2011, 11:32

Škola bude modernejšia, postihnutým žiakom uľahčí projekt život

TRNAVA - Práce na rekonštrukcii a modernizácii Základnej školy na Gorkého ulici v Trnave majú byť hotové do mája. Škola ich uskutočňuje vďaka dotácii z eurofondov.

05.03. 2011, 11:57