Lopta ako dar deťom

Futsal

Lopta ako dar deťom

Družbané úradovali na východe. Z halového turnaja v Trebišove sa vrátili so ziskom tretieho miesta. V konkurencii desiatich mužstiev, poväčšine z východoslovenských súťaží, sa nestratili.

Družbané obsadili tretie miesto. FOTO: archív FC Družbané

 

„Za umiestnenie sme dostali loptu, ktorú sme venovali Detskému domovu v Trnave. Veríme, že deťom aspoň takouto drobnosťou spravíme radosť,“ uviedol ťahúň Družbanov Martin Jakimovski. K úspechu tímu pomohol aj výkon gólmana Ladislava Bachratého. V konečnom bilancovaní ho organizátori vyhlásili za najlepšieho brankára turnaja. „Naše poďakovanie patrí sponzorom Páleníkovi a Bročkovi, ktorí výrazne podporili našu účasť na turnaji,“ dodal Jakimovski.

18. 01. 2011 17:53

Ďalšie z kategórie Futsal

Olympic šokujúco prehral, Družbané zvyšujú náskok

Okresná futsalová liga zaznamenala ďalšie veľké prekvapenie. Favorizované družstvo Olympic Trnava opäť zakoplo, zatiaľ čo ich hlavný konkurent v boji o titul FC Družbané nezaváhal. Z tretej priečky sa čoraz viac približuje stále lepšia Benfica.

06.02. 2011, 22:30

Benfica sa odpútala od Prednádražia

Benfica sa odpútala od Prednádražia

V 14. kole prvej okresnej ligy sa veľké prekvapenia nezrodili. V nižšej súťaži však zaváhal Profišport a na čele sa usadili s trojbodovým náskokom voderadský Floppers.

23.01. 2011, 00:43

Prvé foto brankára Repu po návrate z nemocnice

Prvé foto brankára Repu po návrate z nemocnice

Dalibor Repa je už v domácom liečení. Zvrchu má na ramene rez. V tejto oblasti mu prevŕtali kľúčnu kosť a vložili špeciálny implantát na upevnenie dotrhaných úponov.

05.02. 2011, 17:27

VIDEO: Mima rozobrala súpera, nasúkala mu desať kúskov

VIDEO: Mima rozobrala súpera, nasúkala mu desať kúskov

Mima sa doma predstavila v zápase cti. Po dobrom výkone a jednoznačnom výsledku si opäť získala svojich fanúšikov.

15.01. 2011, 00:15