Pozor na vykrádačov áut

Trnava

TRNAVA – Zlodeji si v noci zo stredy na štvrtok zobrali na mušku dve autá na Spartakovskej a Hlbokej ulici. Vlámali sa do nich a majiteľom odcudzili elektroniku.

Majiteľka jedného z áut hovorí, že jej väčšia škoda vznikla poškodením automobilu a nie krádež. Podľa nej nešlo o prvú vlamačku do áut v tejto lokalite. Potvrdili to aj viacerí obyvatelia sídliska, ako však informoval zástupca krajskej policajnej hovorkyne Ľuboš Homola, žiadne oznámenie o sérii vlámaní do motorových vozidiel polícia nezaznamenala.
Predmetom záujmu páchateľov bývajú autorádiá, navigácie, notebooky alebo iné osobné veci majiteľov. Polícia im preto odporúča, aby si ich nenechávali na viditeľných miestach a predchádzali tak nepríjemným udalostiam. „Auto nie je výklad,“ hovorí Ľuboš Homola. Páchateľovi, ak spôsobí škodu na majetku do 2660 eur, hrozia dva roky odňatia slobody. 

23. 12. 2010 09:16

Ďalšie z kategórie Trnava

S výzorom detského domova sú spokojní

S výzorom detského domova sú spokojní

TRNAVA – Budovu detského domova v centre mesta už štvrtý rok rekonštruujú. Práce však spomalilo čakanie na statický posudok. Medzitým sa ale objavili fámy o tom, že majiteľ barokového objektu Arcibiskupský úrad porušil nariadenia pamiatkárov. Obe inštitúcie to však vylúčili a označili za výmysel.

21.01. 2011, 12:26

Malému Rímu korida nehrozí

Malému Rímu korida nehrozí

TRNAVA – Nečakané prekvapenie zažívajú chovatelia hovädzieho dobytka. Posledné dva mesiace enormne vzrástol záujem o mäso z ich produkcie. Ani chov býkov pri Trnave na Farárskom v súčasnosti nestíha uspokojiť požiadavky zákazníkov.

23.12. 2010, 09:38

Vykročili sme veselo

Vykročili sme veselo

TRNAVA - Ľudia posledný deň v roku trávili na rôznych miestach. S priateľmi na byte, chate alebo oslavovali v podnikoch. Úderom polnoci však väčšina bola na čerstvom vzduchu, aby sa potešila či sama odpálila silvestrovský ohňostroj.

07.01. 2011, 11:45

VIDEO: Výtlky po zime už začali odstraňovať

VIDEO: Výtlky po zime už začali odstraňovať

TRNAVA - Kým krajskí i štátni cestári pracujú v zimnom režime, Mesto už začalo s opravami ciest. Teplé počasie v závere týždňa pracovníci firmy Jupet využili na odstraňovanie výtlkov.

04.03. 2011, 14:03