PAPARAZZO: Vystavené nahotinky

Trnava

PAPARAZZO: Vystavené nahotinky

TRNAVA – Výklad obchodného domu Jednota ponúka erotiku. Už asi týždeň z neho na okoloidúcich pozerajú obnažené figuríny.

Dôvodov, prečo sú plastové stvorenia bez šiat, môže byť viac. Pravdepodobne im zostalo horúco pre oteplenie pripomínajúce jarné dni. Alebo ľudia v čase najväčších zliav vyrabovali obchody a figurínam teraz nie je čo obliecť. Keď sme okolo spomínaného výkladu prechádzali, skupinka detí pri ňom so smiechom študovala anatómiu ľudského tela. Chlapcov výklad pravdepodobne potešil, väčšina ľudí by v ňom ale predsa len videla najnovší tovar.
Aranžérka Jarmila Bínovcová, ktorá sa spolu s kolegyňami stará o zaodiatie figurín povedala, že nejde o výnimočnú situáciu. „Vyžiadali si to z oddelenia Reactive. Figuríny oblečieme, keď nám na to dajú príkaz,“ uviedla. Majiteľka obchodu, ktorá si neželala byť menovaná, povedala, že nahé figuríny sú úplne prirodzené a nie sú vôbec poburujúce. „Je to celosvetový trend. Tovar ponúkame teraz za polovicu, likvidujeme zásoby a ľudí na to lákame takýmto spôsobom. Robia to mnohé firmy,“ dodala.
 

19. 01. 2011 10:18

Ďalšie z kategórie Trnava

Hľadajú len robotníkov

Hľadajú len robotníkov

TRNAVA – Spoločnosti Samsung Electronics vo Voderadoch a trnavský Peugeot Citroën momentálne ponúkajú asi 500 pracovných miest.

21.01. 2011, 11:45

Namiesto odpustkov

TRNAVA - Poslanci mestského zastupiteľstva definitívne rozhodli o odpustení pohľadávok u ktorých boli vyčerpané všetky dostupné prostriedky na ich vymáhanie, alebo by ich vymáhanie bolo trvalo neefektívne z dôvodu nemajetnosti dlžníkov, zistenia ich pobytu, alebo ich úmrtia.

26.12. 2010, 08:42

Na problematickej Cukrovej ulici v Trnave bude chodník pre chodcov a cyklistov

Na problematickej Cukrovej ulici v Trnave bude chodník pre chodcov a cyklistov

TRNAVA – Práce na budovaní chodníka s osvetlením aj pre cyklistov na Cukrovej ulici pokračujú. Mesto v najbližšom čase vypíše verejnú súťaž na dodávateľa.

18.03. 2011, 12:17

Z hrdzavých nádob by nežrali ani psy

Z hrdzavých nádob by nežrali ani psy

TRNAVA - V trnavskej nemocnici podávajú pacientom stravu z nebezpečných nádob. Staré varnice, ktoré si zrejme pamätajú časy prvej svetovej vojny, môžu byť podľa hygienikov kontaminované. Nemocnica sa ich musí čo najskôr zbaviť.

22.02. 2011, 20:06