Stavili na kongresovú turistiku

Trnava

Stavili na kongresovú turistiku

TRNAVA – Na bratislavskom veľtrhu ITF Slovakiatour sa od štvrtka do nedele samostatnou expozíciou predstaví aj mesto Trnava. Jej forma zostáva nezmenená, návštevníkov ale bude lákať novými pohľadmi na dominanty mesta.

Tvar stánku zostáva nezmenený, nové budú len pohľady na dominanty. Foto: Lucia Undesserová

 

Radnica chce v rámci veľtrhu propagovať najmä nové projekty cestovného ruchu – prehliadky mestského opevnenia spojené s ukážkami historického šermu i výkladom o živote na hradbách v stredoveku a tematické okruhy prehliadok mesta. Keďže kostoly a historické budovy na prilákanie návštevníkov už nepostačujú, Mesto stavilo na nový európsky trend – konferenčnú turistiku. Na veľtrhu sa preto v rámci expozície budú okrem mesta propagovať aj štyri trnavské hotely.

19. 01. 2011 12:46

Ďalšie z kategórie Trnava

Trnavskí ufológovia čelili vedcovi roka

Trnavskí ufológovia čelili vedcovi roka

TRNAVA – Už takmer dvadsať rokov spoločne s americkými vedcami skúma stále neznámy Mars. Hoci súčasnými metódami zatiaľ nedokázali, že by na Mrase existoval život, nevzdávajú sa.

18.02. 2011, 11:59

VIDEO: Hostí na novoročnej recepcii vítali nové tváre

VIDEO: Hostí na novoročnej recepcii vítali nové tváre

TRNAVA - Za účastí zástupcov politického, spoločenského a kultúrneho života, vzdelávacích organizácií, cirkví, samospráv i branných zložiek sa na trnavskej radnici každoročne uskutočňuje novoročná recepcia.

14.01. 2011, 11:49

Namiesto odpustkov

TRNAVA - Poslanci mestského zastupiteľstva definitívne rozhodli o odpustení pohľadávok u ktorých boli vyčerpané všetky dostupné prostriedky na ich vymáhanie, alebo by ich vymáhanie bolo trvalo neefektívne z dôvodu nemajetnosti dlžníkov, zistenia ich pobytu, alebo ich úmrtia.

26.12. 2010, 08:42

Zábava, poučenie aj propagácia

Zábava, poučenie aj propagácia

TRNAVA – Mesto začínalo svoju existenciu v hline, pokračovalo drevom a tehlou, základy hradieb sú z kameňa a od soboty 11. decembra už začína mať Malý Rím aj papierovú podobu.

28.12. 2010, 16:47