Chytať bude Repa

Futsal

Futsalová reprezentácia Slovenska sa dnes 21. januára predstaví v prípravnom medzištátnom zápase v Mestskej športovej hale v Trnave. O 19.30 h nastúpi proti výberu Slovinska.

Po dohode s reprezentačným trénerom Richardom Bačom sa do bránky postaví mimácky gólman Dalibor Repa. Už od 18.30 h sa v hale začne sprievodný program, ktorý zabezpečia futsalové výbery U 11 Trnavy a Bratislavy. Hymny oboch krajín naživo zaspieva Kátlovčan a sólista SND v Bratislave, operný spevák, Daniel Čapkovič. V prestávke sa uskutoční súťaž v streľbe na bránku. Zajtra si súperi znova zmerajú sily na Záhorí. Tento duel je už vypredaný. Trnavčania, nedajte sa zahanbiť a príďte aj vy povzbudiť slovenskú reprezentáciu.

21. 01. 2011 11:27

Ďalšie z kategórie Futsal

Benfica sa odpútala od Prednádražia

Benfica sa odpútala od Prednádražia

V 14. kole prvej okresnej ligy sa veľké prekvapenia nezrodili. V nižšej súťaži však zaváhal Profišport a na čele sa usadili s trojbodovým náskokom voderadský Floppers.

23.01. 2011, 00:43

V širšej nominácii Repa a Krivočenko

Slovenskú futsalovú reprezentáciu čaká 24. – 7. februára kvalifikácia na ME, ktoré sa budú konať v Chorvátsku.

28.01. 2011, 21:54

Zranenie futsalistu Sládečka nie je také vážne, ako sa zdalo

Zranenie futsalistu Sládečka nie je také vážne, ako sa zdalo

Zdá sa, že kapitán futsalovej Mimy Trnava Peter Sládeček predsa len pomôže svojmu tímu v zápasoch play-off proti PKP Košice. Zraneniami, odchodmi a prehrami sužovaného extraligistu zaskočila informácia o problémoch so stehenným svalom jedného zo svojich stabilných členov kádra.

25.02. 2011, 20:08

Brankár Dalibor Repa má už po operácii, prevŕtali mu lopatku

Brankár Dalibor Repa má už po operácii, prevŕtali mu lopatku

Špecialisti si ho zobrali na stôl dnes o jedenástej predpoludním, po dvoch hodinách operácie ležal znova na izbe. Z narkózy sa prebral niečo pred treťou popoludní.

03.02. 2011, 19:41