Hľadajú len robotníkov

Trnava

Hľadajú len robotníkov

TRNAVA – Spoločnosti Samsung Electronics vo Voderadoch a trnavský Peugeot Citroën momentálne ponúkajú asi 500 pracovných miest.

V Trnavskom okrese je dlhodobo najväčšia ponuka pracovných miest na robotnícke pozície. Foto: Darina Kvetanová

Pracovné miesta sú určené pre operátorov výroby, skladníkov a logistov. Úrad práce, sociálnych vecí a rodiny Trnava robí výberové konania na tieto pracovné miesta v spolupráci s agentúrami dočasného zamestnávania. Dopyt zo strany uchádzačov o zamestnanie po manažérskych a administratívnych pozíciách zostáva naopak neuspokojený.

21. 01. 2011 11:45

Ďalšie z kategórie Trnava

Stavili na kongresovú turistiku

Stavili na kongresovú turistiku

TRNAVA – Na bratislavskom veľtrhu ITF Slovakiatour sa od štvrtka do nedele samostatnou expozíciou predstaví aj mesto Trnava. Jej forma zostáva nezmenená, návštevníkov ale bude lákať novými pohľadmi na dominanty mesta.

19.01. 2011, 12:46

Policajti apelujú na šoférov a chodcov: Buďte opatrní

Policajti apelujú na šoférov a chodcov: Buďte opatrní

TRNAVA – Na frekventovaných výpadovkách z mesta šliapnu mnohí vodiči na pedál viac, ako je prípustné. Ak k tomu pripočítame zlú viditeľnosť priechodov, svojim správaním môžu často ohroziť život chodcov.

04.03. 2011, 10:51

Bezdomovec vykrádal chatky

Bezdomovec vykrádal chatky

TRNAVA – Nemal strechu nad hlavou, vlámal sa do niekoľkých chát. Bezdmovec z Opoja je podozrivý zo spáchania až 30 krádeží a porušovaní domovej slobody.

24.01. 2011, 15:17

Dobrá správa pre cyklistov. V Trnave pre nich radnica postaví nový chodník

TRNAVA – Radnica plánuje v tomto roku vybudovať novú cyklotrasu. Povedie z Hospodárskej ulice po križovatku ulíc Terézie Vansovej a Jána Bottu, odtiaľ bude pokračovať na Ulicu Štefana Moyzesa.

19.03. 2011, 00:00