Výzva pre fotografov

Spoločnosť

Výzva pre fotografov

MADUNICE – Už čoskoro sa v Maduniciach uskutoční 1. oficiálny ročník výstavy Tretie oko, ktorá je zameraná na zaktivizovanie fotografov amatérov.

Ilustračné foto: Darina Kvetanová

Téma práce je ľubovoľná, každý autor môže zaslať maximálne osem fotografií. Jedinou podmienkou je, aby sa fotografi v Trnave buď narodili, alebo tu mali prechodný pobyt, školu, rodičov, priateľov, alebo tu hoci len strávili prázdniny. Práce môžu autori posielať na sutaz3oko2@gmail.com vo veľkosti maximálne 1 MB.

21. 01. 2011 12:09

Ďalšie z kategórie Spoločnosť

Zanikne dlhoročná tradícia?

Zanikne dlhoročná tradícia?

TRNAVA – Trnavská Stredná odborná škola polytechnická je v širokom okolí jedinou, ktorá poskytuje vzdelanie v odbore umelecký kováč a stolár. Záujem žiakov o toto štúdium je veľmi nízky, dopyt po nich na pracovnom trhu pritom obrovský.

26.12. 2010, 10:15

Nadväzovali kontakty

TRNAVA - V máji tohto roku navštívili pedagógovia materských škôl, zástupcovia Mesta a jazykoví lektori materskú školu vo Wolfsthali a Hőfleine. Na november bola preto naplánovaná návšteva susedských partnerov aj u nás v Trnave.

26.12. 2010, 10:08

Takmer vypľuli dušu

Takmer vypľuli dušu

TRNAVA – Na svoj magický deň tak skoro nezabudnú. Traja trnavskí bežci si zmysleli, že zabehnú 10. 10. 2010 maratón v Bruseli. No predpísaných 42 kilometrov a 195 metrov z nich nakoniec zvládol iba Milan Vago. A aj ten počas kríz sám sebe nadával, na čo sa to vôbec nechal nahovoriť.

26.12. 2010, 09:51

VIDEO: Základy čipky za tri hodiny, potom celoživotné zdokonaľovanie

VIDEO: Základy čipky za tri hodiny, potom celoživotné zdokonaľovanie

TRNAVA – Hoci krajské mesto svoju vlastnú čipku nemá, v Trnave už pätnásť rokov pôsobí klub paličkárok. Svoju prácu členky prezentovali v sobotu v Západoslovenskom múzeu v rámci úvodnej časti celoročného podujatia Škola ľudového remesla.

28.02. 2011, 14:18