Najlepší študenti majú šancu dostať sa na exkurziu do Štrasburgu

Trnava

TRNAVA – Stojedenásť študentov tretích ročníkov diskutovalo minulú stredu na Gymnáziu Jána Hollého o boji s finančnou krízou a pomoci postihnutým krajinám.

Študentov najviac zaujímalo, prečo má Slovensko doplácať na nezodpovednosť Grékov. Podujatie obohatili aj o rôzne zaujímavosti z kultúr európskych štátov či rôzne viac alebo menej známe osobnosti.
Je to súčasť projektu Euroscola 2011, do ktorého sa zapojili aj trnavskí gymnazisti. Všetci absolvovali vedomostný kvíz, teraz po splnení všetkých stanovených kritérií, majú šancu dostať sa na exkurziu do Štrasburgu. Výsledok budú vedieť vo februári.
 

21. 01. 2011 12:23

Ďalšie z kategórie Trnava

V Trnave začali odborníci prednášať verejnosti o zdraví. Vstup zdarma

TRNAVA – Mesto opäť rozbehlo sériu prednášok v rámci projektu Škola verejného zdravia. Konajú sa každý posledný štvrtok v mesiaci o 17. hodine v zasadacej miestnosti bývalého Tatraskla na Trhovej ulici.

28.02. 2011, 14:27

VIDEO: Najchutnejší trnafský oškvarek bol z ukradnutej svine

VIDEO: Najchutnejší trnafský oškvarek bol z ukradnutej svine

TRNAVA – Ďalší z fašiangových víkendov v meste oživilo podujatie organizované Trnavským dvorom. Po januárových majstrovstvách vo varení gulášu si v sobotu aktéri zmerali sily vo vytápaní slaniny.

20.02. 2011, 13:29

Chlapci pre všetko

Chlapci pre všetko

TRNAVA - O hodinu končí zmena. Pokojný dobeh do konca? To sotva. Pár minút pred siedmou hodinou večer stihnú mestskí policajti ešte pomôcť bezbrannej vodičke vyslobodiť jej auto.

28.12. 2010, 16:48

Primátor zrejme o funkciu príde

VRBOVÉ – V meste budú musieť zrejme vyhlásiť nové voľby na primátora. Toho súčasného totiž odsúdil Okresný súd v Trnave vo štvrtok za výtržníctvo a ublíženie na zdraví. Zákon však vyžaduje bezúhonnosť.

28.01. 2011, 09:02