Polícia sprísňuje dozor na cestách

Trnava

Polícia sprísňuje dozor na cestách

TRNAVA – Polícia začne voči agresívnym vodičom postupovať razantnejšie. Reaguje tak na tragickú dopravnú nehodu, ktorá sa stala v stredu popoludní v obci Dubovany, ale i na víkendovú tragédiu v Dolných Zeleniciach.

Po dvoch tragických nehodách polícia sprísňuje postup voči cestným pirátom. FOTO: ras

Udalosti si vyžiadali tri ľudské životy.
„Urobíme všetko pre to, aby sa situácia zlepšila. Voči porušovateľom zákona pristúpime tvrdo a nekompromisne,“ uviedla hovorkyňa Krajskej polície v Trnave Martina Kredatusová. Prostriedky, ktorými policajti zakročia voči cestným pirátom, nezverejnia.
„Obec Dubovany síce nebola hodnotená ako nehodový úsek, no polícia tu tiež zvykla merať rýchlosť a dohliadať na bezpečnosťou premávky,“ povedala hovorkyňa. Ľudia bezprostredne po nehode tvrdili, že policajti sem chodili merať zväčša len v nedeľu dopoludnia, kedy cez obec prešlo len zopár áut.

21. 01. 2011 12:55

Ďalšie z kategórie Trnava

Vlamači pokradli navigácie

Vlamači pokradli navigácie

TRNAVA – Opatrnosti nebýva nikdy nazvyš. Presvedčili sa o tom majitelia osobných automobilov v Trnave, ktorí si v interiéroch nechali bez dozoru prenosné navigačné systémy a iné cenné predmety.

18.01. 2011, 14:07

Najlepší študenti majú šancu dostať sa na exkurziu do Štrasburgu

TRNAVA – Stojedenásť študentov tretích ročníkov diskutovalo minulú stredu na Gymnáziu Jána Hollého o boji s finančnou krízou a pomoci postihnutým krajinám.

21.01. 2011, 12:23

VIDEO: Chromého postavili na nohy, mŕtveho oživili

VIDEO: Chromého postavili na nohy, mŕtveho oživili

Trnava sa s najväčšou pravdepodobnosťou stane najznámejším slovenským pútnickým miestom. A to nielen vďaka divotvornému obrazu Panenky Márie, ale aj mestským policajtom.

09.02. 2011, 20:10

Lietajúce lampáše

TRNAVA - V sobotu večer sa nad mestom vznášali tisícky balónov šťastia. Do neba ich spoločne z futbalového štadióna na Slávii vypustili nadšenci, ktorí sa na kreatívnej akcii dohodli prostredníctvom internetovej sociálnej siete Facebook. Nápad majú na svedomí piati Trnavčania, súrodenci Královičovci. „V čase, keď sme všetci rozbehaní po nákupných centrách, sme chceli ľudí motivovať, aby spomalili, zastavili sa a vychutnali si tak pravú atmosféru vianočných sviatkov,“ povedal za všetkých Martin Královič.

26.12. 2010, 09:09