Dalibor Repa: Som hrdý Trnavčan

Futsal

Dalibor Repa: Som hrdý Trnavčan

V Mestskej športovej hale v Trnave sa odohral priateľský medzištátny zápas Slovensko – Slovinsko, na ktorý sa prišlo pozrieť takmer 1300 divákov.

Peter Haľko (v modrom) strelil v Trnave dva góly, mohol aj viac. Foto: Lukáš Grinaj

Vo výbornej atmosfére zachytal famózne mimácky gólman Dalibor Repa. Slováci hnaní publikom však od 8. minúty prehrávali po góle Čujeca 0:1. Rýchlonohý Haľko, ktorý sa už dovtedy prezentoval množstvom dobrých striel, vyrovnal krížnou tvrdou strelou na 1:1. Druhý polčas bol nervózny a padali v ňom aj žlté karty po osobných konfliktoch. Už v 24. minúte strhol vedenie na stranu hostí Simič. Ale Haľko opäť ukázal, kde je jeho potenciál, keď nechytateľným spôsobom vyrovnal. Desať minút pred koncom boli vyfaulované obe mužstvá a možnosť kopať prvý desaťmetrový kop mali Slováci. Várady však napálil mimo. Tú istú možnosť nezahodil štyri minúty pred koncom Čujec. Slováci pristúpili v záverečnej trojminútovke k hre bez brankára, ale nedokázali využiť ani vyložené šance.

Dalibor Repa (najlepší hráč Slovenska v zápase): „Dnes tu bola skvelá atmosféra. Som hrdý, že chytám v Trnave a môžem si tak povedať, že dnes som bol hrdým Trnavčanom. Škoda našich nepremenných šancí, mali sme viac čistých príležitostí ako súper. Verím, že zajtra Slovinsko potrápime a prehru mu vrátime. V hale bolo skvelé publikum a po organizačnej stránke bolo všetko výborne zvládnuté.“
 
Slovensko – Slovinsko 2:3 (1:1)
Góly: 12. a 30. Haľko – 8. a 36. Čujec, 24. Simič
ŽK: Rick, Brunovský – Uršič, Melink
Rozhodovali: Bohún (SR) – Zahovič (Slovinsko), 1288 divákov
SLOVENSKO: Repa – Mikita, Haľko, Várady, Brunovský – Fehervári, Kozár, Kyjovský, Kuhajdík (Rafaj, Rick), tréner: R. Bačo

 

21. 01. 2011 21:59

Ďalšie z kategórie Futsal

Chytať bude Repa

Futsalová reprezentácia Slovenska sa dnes 21. januára predstaví v prípravnom medzištátnom zápase v Mestskej športovej hale v Trnave. O 19.30 h nastúpi proti výberu Slovinska.

21.01. 2011, 11:27

Boj o titul sa dramatizuje, Družbané zdolali Olympic

Boj o titul v okresnej futsalovej súťaži sa poriadne zdramatizoval. Družbané zvíťazili v šlágri kola nad Olympicom a dostali sa na čelo tabuľky. Pravda, Olympic má k zápas dobru.

30.01. 2011, 14:16

Zranenie futsalistu Sládečka nie je také vážne, ako sa zdalo

Zranenie futsalistu Sládečka nie je také vážne, ako sa zdalo

Zdá sa, že kapitán futsalovej Mimy Trnava Peter Sládeček predsa len pomôže svojmu tímu v zápasoch play-off proti PKP Košice. Zraneniami, odchodmi a prehrami sužovaného extraligistu zaskočila informácia o problémoch so stehenným svalom jedného zo svojich stabilných členov kádra.

25.02. 2011, 20:08

Olympic šokujúco prehral, Družbané zvyšujú náskok

Okresná futsalová liga zaznamenala ďalšie veľké prekvapenie. Favorizované družstvo Olympic Trnava opäť zakoplo, zatiaľ čo ich hlavný konkurent v boji o titul FC Družbané nezaváhal. Z tretej priečky sa čoraz viac približuje stále lepšia Benfica.

06.02. 2011, 22:30