V takú tradíciu ani nedúfali

Futbal

V takú tradíciu ani nedúfali

Už po trinástykrát sa zišli priatelia, kolegovia a fanúšikovia futbalu na Memoriáli Petra Kubinu. V Mestskej športovej hale v Trnave sa zišlo šesť mužstiev, ktoré boli rozdelené do dvoch skupín.

Víťazný tím Memoriálu P. Kubinu Allianz Slovenská poisťovňa. Foto: Lukáš Grinaj

Jeden zápas trval 25 minút, finálový duel mal o päť minút viac. „Keď sme organizovali prvý ročník, dúfali sme, že vznikne tradícia. To, že sa dopracujeme až k 13. opakovaniu, ma milo prekvapilo. Verím, že toto nie je posledný ročník,“ vyjadril sa Jozef Šmidovič. Spoločne s bratom Mariánom organizačne zabezpečil plynulý chod memoriálu. „Peter bol skvelý, nezištný človek, kvalitný rozhodca. Jeho smrť prišla náhle. Aspoň takýmto spôsobom si chceme naňho každoročne spoločne zaspomínať,“ dodal J. Šmidovič. Najlepším brankárom turnaja sa stal Marián Černý z tímu Allianz SP a strelcom jeho spoluhráč Michal Masný (11 gólov).

Výsledky: Rozhodcovia Trnava – HRH 2:8, Relax – Rozhodcovia Senica 5:0, Allianz SP – Rozhodcovia Trnava 11:2, Rozhodcovia ZsFZ – Relax 3:4, HRH – Allianz SP 2:4, Rozhodcovia Senica – Rozhodcovia ZsFZ 0:6
1. semifinále: Allianz SP – Rozhodcovia ZsFZ 7:1
2. semifinále: Relax – HRH 1:12
Zápas o 5. miesto: Rozhodcovia Trnava – Rozhodcovia Senica 8:4
Zápas o 3. miesto: Rozhodcovia ZsFZ – Relax 4:5
Finále: Allianz SP – HRH 6:6, 4:3 na pokutové kopy

22. 01. 2011 20:52

Ďalšie z kategórie Futbal

Prestúpi Mrva do Zlatých Moraviec?

Prestúpi Mrva do Zlatých Moraviec?

Futbalová kariéra Tomáša Mrvu má raketový nárast. Ešte v máji zachraňoval gólmi Suchú nad Parnou v najvyššej okresnej súťaži. V lete prestúpil do štvrtoligových Šúroviec, kde sa stal pevnou súčasťou základnej zostavy. Momentálne je v príprave Zlatých Moraviec a bojuje o miesto v tíme corgoňligistu.

13.01. 2011, 12:06

Rozpis jarných futbalových odviet už v tohtotýždňovom Trnavskom hlase

V aktuálnom čísle týždenníka Trnavský hlas (10/2011), ktorý je v predaji od štvrtka 9.3., nájdu fanúšikovia futbalu rozpis jarného žrebu aktuálneho ročníka súťaží.

10.03. 2011, 20:42

Futbalový arbiter s kamennou tvárou

Futbalový arbiter s kamennou tvárou

Zo Spišskej Novej Vsi zavialo do Trnavy rozhodcu Dáriusa Gubalu. Ešte len 20-ročný arbiter je študentom prvého ročníka politológie Trnavskej univerzity a zápas Chtelnica – Kľačany bol jeho štvrtý v ObFZ Trnava.

14.03. 2011, 13:31

Keď brankár stojí v ofsajde

Keď brankár stojí v ofsajde

Ešte v máji vyzeralo všetko priam idylicky. Stabilne chytal zahraničnú súťaž a sníval sen o účasti na svetovom šampionáte v Afrike. Ten sa však rozplynul a následne sa dostal do problémov i v FC Nantes, kde pôsobí.Vyústilo to až do situácie, že za jeseň odchytal iba jeden súťažný zápas. Rodák z Trnavy Ľuboš Kamenár by na druhú polovicu roku 2010 radšej zabudol.

02.01. 2011, 22:10