KST Viktória Trnava v pohári s vynikajúcimi výsledkami

Ostatné športy

KST Viktória Trnava v pohári s vynikajúcimi výsledkami

Stolnotenisové turnaje Slovenského pohára mládeže SR v kategóriách najmladších žiakov a žiačok mali v sobotu 22. januára svoje tretie pokračovanie. Vynikajúce výkony podali hráči trnavskej KST Viktória, keď získali zlatú a striebornú medailu.

Zľava: Tatiana Kukuľková, predseda Viktórie Štefan Peko a strieborný Štefan Peko najml. Foto: Ivan Peko

 

Tatiana Kukuľková (Viktória), ako prvá hráčka slovenského rebríčka, si v Topoľčanoch vo finále po výbornej hre poradila s Emou Labošovou (Valaliky) a obhájila prvenstvo z predchádzajúceho turnaja, čo ju posunulo na čelo priebežného celkového poradia Slovenského pohára mládeže SR v kategórii najmladších žiačok. Zuzana Peková, ktorá v kategórii najmladších žiačok bude súperiť ešte ďalšie dve sezóny, vybojovala desiatu priečku, Simona Vašková 17. – 24. miesto (obe Viktória).
Organizátorom turnaja chlapcov bola práve trnavská Viktória. Po celodennom zápolení na domácej pôde si Štefan Peko vybojoval po zápasoch v tvrdej konkurencii sedemdesiatichštyroch najlepších hráčov Slovenska vynikajúce druhé miesto. V semifinále si v najlepšom zápase turnaja poradil s Danielom Oráčom (Vranov n/Topľou) 3:2 a vo finále podľahol prvému hráčovi rebríčka SR Martinovi Budiakovi (Ružomberok) vo výsledkovo tesných setoch 1:3. Martin Paulík a Peter Varga (obaja Viktória) obsadili 33. – 44., resp. 59. – 71. miesto.
Zisk prvej a druhej priečky na turnajoch Slovenského pohára mládeže v rámci jedného kola pre hráčov toho istého klubu v kategórii chlapcov i dievčat je vynikajúcim výsledkom na celorepublikovej úrovni.
IVAN PEKO

23. 01. 2011 19:44

Ďalšie z kategórie Ostatné športy

O víťazovi KHL rozhodlo skóre

O víťazovi KHL rozhodlo skóre

V predposlednom kole Kátlovskej hokejbalovej ligy sa v boji o prvenstvo stretli Atlanta s Rangers. Kľúčový zápas sa skončil remízou, a tak o víťazovi museli rozhodnúť vzájomné súboje alebo skóre.

31.01. 2011, 15:39

Florbalisti si v silnej konkurencii vybojovali druhé miesto

Florbalisti si v silnej konkurencii vybojovali druhé miesto

Trnavskí florbalisti sa predstavili na amatérskom turnaji Jonny cup v Martine a vôbec si nepočínali zle.

22.02. 2011, 10:18

Brna sa prebojoval až do semifinále

Brna sa prebojoval až do semifinále

V termíne 15. – 18. januára sa konali Halové majstrovstvá Slovenska starších žiakov a žiačok. Chlapci sa zišli na taraflexovom povrchu TC Empire Trnava.

17.01. 2011, 20:32

Squashoví hráči Trnavy aj s pódiovými umiestneniami

Squashoví hráči Trnavy aj s pódiovými umiestneniami

V Sport centre Pohoda sa v sobotu konalo 4. kolo juniorskej squashovej ligy. Medzi 26 hráčmi reprezentovali domáci ŠK Squash Trnava štyria hráči.

15.02. 2011, 16:40