Basketbalistky Slávie zabojujú o ďalší skvelý výsledok

Basketbal

Basketbalistky Slávie zabojujú o ďalší skvelý výsledok

Staršie žiačky Basketbalového klubu AŠK Slávia Trnava sa stali víťazkami základnej skupiny západ a postúpili medzi osem najlepších tímov na Slovensku.

Trénerky B. Jacková (v popredí) a V. Martinická počas oddychového času dávajú pokyny svojim zverenkyniam. Foto: archív klubu
Mladé basketbalistky podávali v doterajšom priebehu súťaže vyrovnané výkony. Z dvanástich zápasoch nevyhrali len dva. Nadstavbová časť sa pre ne začína už tento víkend. Okrem troch tímov zo západnej časti si zmerajú sily s MBK Ružomberok, CBK Jugo Košice, Dannax Sport Košice a SŠK Union Press Košice. Staršie žiačky v tejto sezóne navyše odohrali aj kompletné zápasy v krajskej súťaži kadetiek. V konkurencii klubov z Levíc, Serede a Ivánky obsadili celkové prvé miesto.
 

23. 01. 2011 20:30

Ďalšie z kategórie Basketbal

V basketbale to je stále na parádu

V basketbale to je stále na parádu

Počas uplynulého víkendu sa pod deravými košmi predstavili mladšie celky žien aj mužov. Staršie žiačky podľahli favoritovi, ale zgustli si na ďalšom súperovi. Juniori strhli víťazstvo na svoju stranu v závere duelu.

09.02. 2011, 11:55

Basketbalisti Slávie rozstrieľali súpera z Rožňavy rozdielom triedy

Basketbalisti Slávie nezaváhali ani v druhom zápase nadstavby a opäť potvrdili, že prvé miesto po základnej časti nebolo dielom náhody.

16.01. 2011, 14:30

Skvelí basketbalisti opäť zvíťazili

Basketbalisti Trnavy pokračujú vo výborných výsledkoch aj v nadstavbovej časti. Po dvoch výhrach na domácej palubovke triumfovali aj na pôde súpera.

30.01. 2011, 21:30

VIDEO: Trnavskí basketbalisti sa znova tešili z víťazstva

VIDEO: Trnavskí basketbalisti sa znova tešili z víťazstva

Slávisti po troch prehrách znova bodovali naplno. Už po prvej švrtine vieldi o desať bodov, a tento náskok si po zvyšok zápasu nielen udržali, ale ho aj navyšovali.

13.03. 2011, 13:52