Bezdomovec vykrádal chatky

Trnava

Bezdomovec vykrádal chatky

TRNAVA – Nemal strechu nad hlavou, vlámal sa do niekoľkých chát. Bezdmovec z Opoja je podozrivý zo spáchania až 30 krádeží a porušovaní domovej slobody.

Bezdomovec bral všetko, čo mu prišlo pod ruku. Foto: KR PZ Trnava

 

Zameriaval sa najmä na chatové osady v Moravanoch nad Váhom. Z objektov bral doslova všetko. V jeho rukách skončili potraviny, alkohol aj predmety, ktoré potreboval pre svoj život na ulici. „Muž bol vo väzbe pre inú trestnú činnosť, 7. januára sme ho prepustili, pričom v trestnej činnosti pokračoval,“ uviedla hovorkyňa krajskej polície v Trnave Martina Kredatusová. Za jeden týždeň na slobode sa stihol vlámať do šiestich chatiek v záhradkárskej oblasti pri Hlohovci a Jalšovom. Majiteľom spôsobil škodu za viac ako 3600 eur. Policajti ho minulý utorok opäť zadržali a obvinili. Stíhaný je vo väzbe.

Veci končili v príbytku bezdomovca z Opoja. Foto: KR PZ Trnava

Bral všetko, čo sa dalo odniesť. Foto: KR PZ Trnava

K životu na ulici potreboval aj pílku a sekery. Foto: KR PZ Trnava

24. 01. 2011 15:17

Ďalšie z kategórie Trnava

VIDEO: Bezdomovec zabil dôchodkyňu

VIDEO: Bezdomovec zabil dôchodkyňu

TRNAVA / JABLONICA – Najskôr vraždil, potom si užíval. Miestny štyridsaťročný bezdomovec minulý piatok večer lúpežne prepadol osamelú ženu v jej dome.

04.02. 2011, 11:42

VIDEO: Otrávené návnady pre psov v Kamennom mlyne sú fámou

VIDEO: Otrávené návnady pre psov v Kamennom mlyne sú fámou

TRNAVA – V prímestskej rekreačnej oblasti Kamenný mlyn ktosi rozmiestnil psie maškrty posypané otravou na hlodavce. Tak si dávajte na chlpáčov pozor! Táto informácia sa v pondelok objavila na sociálnej sieti Facebook.

01.02. 2011, 14:44

Stavili na kongresovú turistiku

Stavili na kongresovú turistiku

TRNAVA – Na bratislavskom veľtrhu ITF Slovakiatour sa od štvrtka do nedele samostatnou expozíciou predstaví aj mesto Trnava. Jej forma zostáva nezmenená, návštevníkov ale bude lákať novými pohľadmi na dominanty mesta.

19.01. 2011, 12:46

Novootvorené centrum pomôže učiteľom i žiakom. Vďaka nemu môžu médiám preniknúť pod kožu

Novootvorené centrum pomôže učiteľom i žiakom. Vďaka nemu môžu médiám preniknúť pod kožu

TRNAVA – Prvé slovenské Centrum mediálnej gramotnosti otvorili v stredu na Univerzite sv. Cyrila a Metoda z iniciatívy Fakulty masmediálnej komunikácie (FMK). Pomôže nielen študentom fakulty, ale aj širokej verejnosti.

21.02. 2011, 14:09