Hujsiho do Modranky nepustia

Oblastné súťaže

Hujsiho do Modranky nepustia

SUCHÁ NAD PARNOU – Kvalitné výkony útočníka Suchej Miroslava Hujsiho mladšieho vystrelili tohto rýchlonohého futbalistu do pozornosti klubov z vyšších priečok. O jeho služby sa zaujímala Modranka, kde už aj trénoval. Z prestupu však zrejme nič nebude.

Miroslav Hujsi (v žltom) patrí k oporám Suchej nad Parnou. Foto: Michal Hlavatovič

 

„Zostáva u nás, po letnom odchode Mrvu do Šúroviec si nemôžeme dovoliť oslabiť káder. Dohodli sme sa, že jeho prestup pripadne do úvahy až v lete,“ uviedol predseda TJ Vinohradník Ján Surový. Klub zatiaľ šliape bez väčších zmien. Hosťovanie z Horných Orešian sa skončilo Volnerovi. Z ekonomických dôvodov tento rok Parnianskosušania vynechajú sústredenie, zúčastnia sa však na zimnom turnaji ObFZ Trnava.

24. 01. 2011 15:41

Ďalšie z kategórie Oblastné súťaže

Zimný turnaj ObFZ: Voderady zdolali Suchú, patrí im piate miesto

Voderady potvrdili vzrastajúcu formu. V súboji o piate miesto na Zimnom turnaji Legea 2011, ktorý organizuje ObFZ Trnava, vyhrali nad Suchou nad Parnou 4:1.

23.02. 2011, 22:52

V príprave s novým koučom

KÁTLOVCE – Najdôležitejšou udalosťou v klube je vymenovanie nového trénera a definitívny koniec hráčskej kariéry Petra Hluška.

10.01. 2011, 17:59

Fajkus odišiel za Ekhardtom do Jablonca

Fajkus odišiel za Ekhardtom do Jablonca

CÍFER – Vo výbore klubu nastali zmeny. Na výročnej členskej schôdzi vymenovali za nového prezidenta klubu Tibora Čambála. Vo funkcii nahradil Ľubomíra Fajkusa. Ten na jeseň ešte aktívne hrával, v zime však prikývol na ponuku z Jablonca, kam ho zlanáril nový tréner Vladimír Ekhardt.

01.02. 2011, 17:52

Cífer nestačil na béčko Spartaka

V prípravnom zápase zvíťazili hráči druholigového Spartaka B nad účastníkom najvyššej okresnej súťaže 10:0. Najbližší prípravný zápas odohrá Spartak B v sobotu 29. januára o 13. h na umelej tráve Lokomotívy proti Slovenskej Novej Vsi. Cífer si zmeria 5. februára o 13.30 sily s Igramom.

27.01. 2011, 15:04