Križovany remizovali so Šintavou

Krajské súťaže

Križovany remizovali so Šintavou

KRIŽOVANY – Zverenci trénera Jána Belka počas doterajšej zimnej prípravy odohrali dva prípravné zápasy. V prvom podľahli nešťastne Skalici 0:3, keď inkasovali v závere stretnutia. V sobotnom stretnutí remizovali so Šintavou 1:1.

Ladislav Doka (v modrom) má v útoku nového partnera v podobe Petra Sládečka. Tréner Belko si ich súzvuk zatiaľ pochvaľuje. Foto: Michal Hlavatovič

 

Križovany – Šintava 1:1 (0:1)
gól Križovian: Sládeček
KRIŽOVANY: Vravúšek – Horský, Vachan, Hrubý, Barniak – Ľ. Táčovský, T. Táčovský, Baláž, Znamenák – Doka, Sládeček
Striedali: J. Drinka, P. Drinka, Hermanský, P. Vrábel, M. Vrábel, Krištof

 

Hralo aj vaše mužstvo prípravný zápas alebo máte vo futbalovom klube zaujímavosť? Dajte nám vedieť podrobnosti mailom na kral@trnavskyhlas.sk alebo na t.č. 0917 344 193.

24. 01. 2011 20:13

Ďalšie z kategórie Krajské súťaže

Mrva aj na jar v Šúrovciach

Mrva aj na jar v Šúrovciach

ŠÚROVCE – Cez víkend FC Horses rozstrieľali v prípravnom zápase Zvončín 5:0. „Na ihrisku sa predstavili aj viacerí hráči, ktorých skúšame. Ukázali sa v dobrom svetle. Na rozhodnutie o ich prípadnom angažovaní si však ešte ponecháme čas. Chceme ich vidieť aspoň v troch prípravných zápasoch,“ uviedol generálny manažér futbalistov Šúroviec Pavel Čechovič.

24.01. 2011, 21:52

Zahalené rúškom tajomstva

SMOLENICE – V posledných dňoch sa povráva, že smolenický futbal má problémy. Začali sme po nich pátrať už skôr, ale až po týždni sme dostali ako-tak uspokojivú odpoveď. „Staronová starostka chce futbal v obci udržať,“ povedal predseda klubu Radoslav Horník.

25.01. 2011, 20:14

Futbalisti Križovian v Turecku trénujú, hrajú a neodmietnu ani hazardné hry

Futbalisti Križovian v Turecku trénujú, hrajú a neodmietnu ani hazardné hry

Na kondičnom sústredení v Turecku okrem Spartaka Trnava už zarezávajú aj Križovany. Účastník piatej ligy priletel do Antalye v stredu večer. Na štvrtok už mal naplánovaný tréning aj regeneráciu.

04.02. 2011, 11:25

Vo Vrbovom mali z ihriska močarisko

VRBOVÉ – Jedným z klubov, ktorému narušilo počasie jarný program súťaže, bolo Vrbové. Namiesto tréningov a zápasu tak mali zverenci trénera Martina Sedláčka naordinované voľno. „Absolútne sa u nás nedalo hrať. Tri štvrtiny ihriska boli pod vodou. Terén bol nespôsobilý,“ opísal stav terénu tréner.

24.03. 2011, 00:00