Križovany skúšajú Znamenáka zo Smoleníc

Krajské súťaže

KRIŽOVANY – Na sústredení v Turecku, kam odchádzajú zverenci trénera Jána Belka začiatkom februára, by mali odohrať dva prípravné zápasy.

Súperov zatiaľ nepoznajú. Kouč OŠK Križovany však už do bodky rozplánoval program pobytu.

„Dopoludnia sa zameriame viac na kondíciu, popoludní využijeme ihriská na hernú prípravu. Večer bude regenerácia. Platiť bude pevná disciplína,“ hovorí Ján Belko. V týchto dňoch skúšajú v klube Filipa Znamenáka. O prípadnom angažovaní krídelníka, ktorý naposledy strieľal góly za Smolenice, sa rozhoduje v týchto dňoch.

25. 01. 2011 08:52

Ďalšie z kategórie Krajské súťaže

Ekhardtov asistent mrzol, Hološka strieľal góly

Ekhardtov asistent mrzol, Hološka strieľal góly

Treťoligista z bratislavskej oblasti ŠFK Prenaks Jablonec sa pod vedením trénera Vladimíra Ekhardta poctivo pripravuje na príchod jarnej časti.

15.02. 2011, 16:21

Tréner J. Bohuníc: Bič plieska na konci

Tréner J. Bohuníc: Bič plieska na konci

JASLOVSKÉ BOHUNICE – Futbal je o chybách. Tak začal tréner ŠK Blava Jozef Brezovský hodnotiť zápas so Spartakom B. „Stále som chlapcom prízvukoval, že pokiaľ neurobíme chybu, môžeme uhrať dobrý výsledok. No práve po našich dvoch hrúbkach sme dostali góly.“

17.03. 2011, 00:00

Tibor Jančula si vytvára obraz o Piešťanoch

Tibor Jančula si vytvára obraz o Piešťanoch

PIEŠŤANY – Treťoligista už zarezáva pod taktovkou nového trénera Tibora Jančulu. Pre bývalého slovenského futbalového reprezentanta je to prvá vážna trénerská zastávka v kariére.

24.01. 2011, 20:56

Stanislav Jarábek novým trénerom Smoleníc

Stanislav Jarábek novým trénerom Smoleníc

SMOLENICE – Vyzerá to na obrat k lepšiemu. V súvislosti so Smolenicami sa cez zimu povrávalo hocičo. Vo verejnosti sa šírila šuškanda o existenčných problémoch tímu. Napokon však všetko bude inak.

09.03. 2011, 00:00