V mene klubu prelejú krv

FC Spartak Trnava

Fanúšikovia Spartaka pôjdu opäť hromadne darovať krv. Už trináste pokračovanie humánnej akcie Červeno-čírna kvapka krvi sa uskutoční už tento piatok 28. januára.

Zraz darcov bude o 8. h pri vrátnici do trnavskej Fakultnej nemocnice. Na výzvu občianskeho združenia Bíli Andeli reaguje pravidelne niekoľko desiatok fanúšikov. Pri poslednom odbere darovalo najvzácnejšiu tekutinu na svete 72 červeno-čiernych sŕdc.

"Pridajte sa aj vy, možno práve vaša krv pomôže zachrániť ľudský život," znie motto akcie. Morálne prídu podporiť priaznivcov aj chlapi z ligovej kabíny. Účasť prisľúbil tréner Dušan Radolský a dvaja zástupcovia hráčskeho kádra. Počas ich prítomnosti vyžrebujú desiatich z prítomných darcov krvi. Predstavitelia fanklubu im odovzdajú suveníry z produkcie Bílich Andelov.

25. 01. 2011 09:11

Ďalšie z kategórie FC Spartak Trnava

Radolský už nie je trénerom Spartaka!

Po včerajšom zápase 23. kola Corgoň ligy Senica - Trnava (4:0) došlo k odvolaniu trénera Dušana Radolského.

19.03. 2011, 11:03

Na lane Maslo, Ďubek i Šulek

Na lane Maslo, Ďubek i Šulek

Koniec leňošeniu. Nabehané kilometre, hektolitre potu a dennodenný dril. To čaká v najbližších týždňoch futbalistov Spartaka. Zimnú prípravu odštartovali ako prvý tím z corgoňligistov v pondelok 3. januára.

04.01. 2011, 14:34

Derby Spartak - Slovan aj v slovenskom pohári

Derby Spartak - Slovan aj v slovenskom pohári

Počas futbalovej jari sa bude poriadne iskriť. Spartak si až štyrikrát zmeria sily s odvekým rivalom bratislavským Slovanom.

27.01. 2011, 18:57

Spartak odštartoval sústredenie víťazne

Spartakovci odohrali v rámci sústredenia v Turecku prvý prípravný zápas. Dvoma gólmi Koneho z druhého polčasu zdolali účastníka najvyššej rumunskej súťaže Viktoriu Branešť 2:0.

03.02. 2011, 20:01