V mene klubu prelejú krv

FC Spartak Trnava

Fanúšikovia Spartaka pôjdu opäť hromadne darovať krv. Už trináste pokračovanie humánnej akcie Červeno-čírna kvapka krvi sa uskutoční už tento piatok 28. januára.

Zraz darcov bude o 8. h pri vrátnici do trnavskej Fakultnej nemocnice. Na výzvu občianskeho združenia Bíli Andeli reaguje pravidelne niekoľko desiatok fanúšikov. Pri poslednom odbere darovalo najvzácnejšiu tekutinu na svete 72 červeno-čiernych sŕdc.

"Pridajte sa aj vy, možno práve vaša krv pomôže zachrániť ľudský život," znie motto akcie. Morálne prídu podporiť priaznivcov aj chlapi z ligovej kabíny. Účasť prisľúbil tréner Dušan Radolský a dvaja zástupcovia hráčskeho kádra. Počas ich prítomnosti vyžrebujú desiatich z prítomných darcov krvi. Predstavitelia fanklubu im odovzdajú suveníry z produkcie Bílich Andelov.

25. 01. 2011 09:11

Ďalšie z kategórie FC Spartak Trnava

Miss Ultras Spartak používa ženské zbrane

Miss Ultras Spartak používa ženské zbrane

Fanúšikovia Spartaka majú svoju kráľovnú krásy. Za Miss Ultras Spartak si zvolili v internetovom hlasovaní Kvetku Pidíkovú. Dvadsaťosemročná blondínka z Dolnej Krupej získala na stránkach fanúšikov Spartaka 280 hlasov.

21.02. 2011, 18:46

Alexander Végh navždy odišiel

Spartakovská rodina smúti. Zomrel bývalý futbalista bílých andelov Alexander Végh. Boj so zákernou chorobou prehral vo štvrtok 13. januára skoro ráno. Mal len 40 rokov.

14.01. 2011, 11:20

Do Turecka zobrali aj Bališa

Do Turecka zobrali aj Bališa

Spartakovci v utorok odcestovali na sústredenie do Turecka. V prímorskom prostredí pobudnú do piatka 11. februára. Pobyt v krajine polmesiaca využijú na vycibrenie futbalovej vyspelosti mužstva.

02.02. 2011, 14:07

VIDEO: Remíza s Myjavou

VIDEO: Remíza s Myjavou

V druhom kole Tipsport ligy remizovala Trnava s Myjavou 1:1. V súboji dvoch Spartakov išli ako prví do vedenia domáci, za andelov vyrovnával Bernáth.

15.01. 2011, 13:11