V mene klubu prelejú krv

FC Spartak Trnava

Fanúšikovia Spartaka pôjdu opäť hromadne darovať krv. Už trináste pokračovanie humánnej akcie Červeno-čírna kvapka krvi sa uskutoční už tento piatok 28. januára.

Zraz darcov bude o 8. h pri vrátnici do trnavskej Fakultnej nemocnice. Na výzvu občianskeho združenia Bíli Andeli reaguje pravidelne niekoľko desiatok fanúšikov. Pri poslednom odbere darovalo najvzácnejšiu tekutinu na svete 72 červeno-čiernych sŕdc.

"Pridajte sa aj vy, možno práve vaša krv pomôže zachrániť ľudský život," znie motto akcie. Morálne prídu podporiť priaznivcov aj chlapi z ligovej kabíny. Účasť prisľúbil tréner Dušan Radolský a dvaja zástupcovia hráčskeho kádra. Počas ich prítomnosti vyžrebujú desiatich z prítomných darcov krvi. Predstavitelia fanklubu im odovzdajú suveníry z produkcie Bílich Andelov.

25. 01. 2011 09:11

Ďalšie z kategórie FC Spartak Trnava

VIDEO: Kone s Tomačekom katmi Nitry, Spartak vyhral 4:1

VIDEO: Kone s Tomačekom katmi Nitry, Spartak vyhral 4:1

Spartak proti Nitre potvrdil úlohu favorita a napriek nevydarenému prvému polčasu suverénne zvíťazil. Štastní fanúšikovia volali na slávu trénerovi Dušanovi Radolskému.

12.03. 2011, 20:50

Kone s podozrením na zlomenú kostičku, na derby nenastúpi

Kone s podozrením na zlomenú kostičku, na derby nenastúpi

Spartakovci si v týchto dňoch zrejme želajú, aby napadol meter snehu a pre nespôsobilé terény sa nehrala liga aspoň do apríla. Pre obrovskú maródku a disciplinárne tresty majú nevídané problémy zložiť zostavu.

23.02. 2011, 14:35

Radolského teší efektivita pri štandardných situáciách

Radolského teší efektivita pri štandardných situáciách

Spartakovci sa vrátili z herného sústredenia v tureckom Beleku. S trénerom Dušanom Radolským sme sa v rozhovore vrátili k priebehu pobytu v krajine polmesiaca.

18.02. 2011, 00:00

Aplauz pre Adamca

Aplauz pre Adamca

Víťazom Predsilvestrovskej futbalovej šou sa stali hráči Banskej Bystrice. Na turnaji futbalistov starších ako 35 rokov za sebou nechali konkurentov zo Žiliny, Uherského Hradišťa a domáceho Spartaka Trnava.

05.01. 2011, 12:41