V mene klubu prelejú krv

FC Spartak Trnava

Fanúšikovia Spartaka pôjdu opäť hromadne darovať krv. Už trináste pokračovanie humánnej akcie Červeno-čírna kvapka krvi sa uskutoční už tento piatok 28. januára.

Zraz darcov bude o 8. h pri vrátnici do trnavskej Fakultnej nemocnice. Na výzvu občianskeho združenia Bíli Andeli reaguje pravidelne niekoľko desiatok fanúšikov. Pri poslednom odbere darovalo najvzácnejšiu tekutinu na svete 72 červeno-čiernych sŕdc.

"Pridajte sa aj vy, možno práve vaša krv pomôže zachrániť ľudský život," znie motto akcie. Morálne prídu podporiť priaznivcov aj chlapi z ligovej kabíny. Účasť prisľúbil tréner Dušan Radolský a dvaja zástupcovia hráčskeho kádra. Počas ich prítomnosti vyžrebujú desiatich z prítomných darcov krvi. Predstavitelia fanklubu im odovzdajú suveníry z produkcie Bílich Andelov.

25. 01. 2011 09:11

Ďalšie z kategórie FC Spartak Trnava

Radolský už nie je trénerom Spartaka!

Po včerajšom zápase 23. kola Corgoň ligy Senica - Trnava (4:0) došlo k odvolaniu trénera Dušana Radolského.

19.03. 2011, 11:03

Milujeme fanúšikov Spartaka, nechali odkaz Škóti

Milujeme fanúšikov Spartaka, nechali odkaz Škóti

Spartak má fanúšikov aj v cudzine. Sobotný zápas Trnavy s Nitrou (4:1) navštívila skupina futbalových nadšencov zo Škótska. Pred stretnutím si nakúpili spartkovské suveníry, posilnili sa pivom a cez futbal sa skvele bavili.

16.03. 2011, 16:46

Dva góly Tomačeka prispeli k víťazstvu

Spartak zatiaľ v príprave nepozná premožiteľa. Vyhral i na sústredení v Piešťanoch proti kombinovanému tímu súpera.

19.01. 2011, 22:15

Bomba! Kopúnek si zahrá taliansku ligu za Bari!

Bomba! Kopúnek si zahrá taliansku ligu za Bari!

V Trnave vybuchla bomba! Futbalová a prestupová. Kamil Kopúnek mieri do Bari. Bývalý kapitán trnavského Spartaka sa dohodol na angažmáne s účastníkom talianskej Serie A. Kontrakt znie do konca tohto súťažného ročníka.

31.01. 2011, 20:55