V mene klubu prelejú krv

FC Spartak Trnava

Fanúšikovia Spartaka pôjdu opäť hromadne darovať krv. Už trináste pokračovanie humánnej akcie Červeno-čírna kvapka krvi sa uskutoční už tento piatok 28. januára.

Zraz darcov bude o 8. h pri vrátnici do trnavskej Fakultnej nemocnice. Na výzvu občianskeho združenia Bíli Andeli reaguje pravidelne niekoľko desiatok fanúšikov. Pri poslednom odbere darovalo najvzácnejšiu tekutinu na svete 72 červeno-čiernych sŕdc.

"Pridajte sa aj vy, možno práve vaša krv pomôže zachrániť ľudský život," znie motto akcie. Morálne prídu podporiť priaznivcov aj chlapi z ligovej kabíny. Účasť prisľúbil tréner Dušan Radolský a dvaja zástupcovia hráčskeho kádra. Počas ich prítomnosti vyžrebujú desiatich z prítomných darcov krvi. Predstavitelia fanklubu im odovzdajú suveníry z produkcie Bílich Andelov.

25. 01. 2011 09:11

Ďalšie z kategórie FC Spartak Trnava

Dva góly Tomačeka prispeli k víťazstvu

Spartak zatiaľ v príprave nepozná premožiteľa. Vyhral i na sústredení v Piešťanoch proti kombinovanému tímu súpera.

19.01. 2011, 22:15

Na futbalovom štadióne odstraňujú dôsledky požiaru

Na futbalovom štadióne odstraňujú dôsledky požiaru

Rekonštruujú južnú tribúnu Štadióna Antona Malatinského. Správa športových a kultúrnych zariadení(SŠaKZ)mesta Trnava opravuje vo futbalovom stánku Spartaka sektor pre hostí, ktorý poškodili fanúšikovia Slovana pri vlaňajšom marcovom derby zápase.

08.02. 2011, 14:38

VIDEO: Krvácajúcich podporil aj Radolský a spol.

VIDEO: Krvácajúcich podporil aj Radolský a spol.

Preliali krv v mene klubu. Fanúšikovia trnavského Spartaka už po trinásty raz hromadne darovali krv. Do transfúznej služby pribudla najvzácnejšia tekutina od 77 priaznivcov Spartaka, ďalší dvaja pustili žilou v Poprade.

28.01. 2011, 12:25

VIDEO: Kone s Tomačekom katmi Nitry, Spartak vyhral 4:1

VIDEO: Kone s Tomačekom katmi Nitry, Spartak vyhral 4:1

Spartak proti Nitre potvrdil úlohu favorita a napriek nevydarenému prvému polčasu suverénne zvíťazil. Štastní fanúšikovia volali na slávu trénerovi Dušanovi Radolskému.

12.03. 2011, 20:50