V mene klubu prelejú krv

FC Spartak Trnava

Fanúšikovia Spartaka pôjdu opäť hromadne darovať krv. Už trináste pokračovanie humánnej akcie Červeno-čírna kvapka krvi sa uskutoční už tento piatok 28. januára.

Zraz darcov bude o 8. h pri vrátnici do trnavskej Fakultnej nemocnice. Na výzvu občianskeho združenia Bíli Andeli reaguje pravidelne niekoľko desiatok fanúšikov. Pri poslednom odbere darovalo najvzácnejšiu tekutinu na svete 72 červeno-čiernych sŕdc.

"Pridajte sa aj vy, možno práve vaša krv pomôže zachrániť ľudský život," znie motto akcie. Morálne prídu podporiť priaznivcov aj chlapi z ligovej kabíny. Účasť prisľúbil tréner Dušan Radolský a dvaja zástupcovia hráčskeho kádra. Počas ich prítomnosti vyžrebujú desiatich z prítomných darcov krvi. Predstavitelia fanklubu im odovzdajú suveníry z produkcie Bílich Andelov.

25. 01. 2011 09:11

Ďalšie z kategórie FC Spartak Trnava

Na futbalovom štadióne odstraňujú dôsledky požiaru

Na futbalovom štadióne odstraňujú dôsledky požiaru

Rekonštruujú južnú tribúnu Štadióna Antona Malatinského. Správa športových a kultúrnych zariadení(SŠaKZ)mesta Trnava opravuje vo futbalovom stánku Spartaka sektor pre hostí, ktorý poškodili fanúšikovia Slovana pri vlaňajšom marcovom derby zápase.

08.02. 2011, 14:38

Futbalová reprezentácia nastúpi proti Dánsku v Trnave

Futbalová reprezentácia nastúpi proti Dánsku v Trnave

Futbalová reprezentácia sa vracia do Trnavy. Prípravný medzištátny zápas s Dánskom (v utorok 29. marca) odohrajú Slováci v malom Ríme. „Presný začiatok, ceny lístkov, ako aj spôsob ich distribúcie bude známy začiatkom budúceho týždňa,“ uvádza sa v tlačovej správe Slovenského futbalového zväzu.

01.03. 2011, 17:34

Milujeme fanúšikov Spartaka, nechali odkaz Škóti

Milujeme fanúšikov Spartaka, nechali odkaz Škóti

Spartak má fanúšikov aj v cudzine. Sobotný zápas Trnavy s Nitrou (4:1) navštívila skupina futbalových nadšencov zo Škótska. Pred stretnutím si nakúpili spartkovské suveníry, posilnili sa pivom a cez futbal sa skvele bavili.

16.03. 2011, 16:46

Chváli ich aj legendárny Majerník

Chváli ich aj legendárny Majerník

Spartak nemá núdzu o talentovaných futbalistov. Potvrdzuje to aj kolektív Spartaka U12. Mužstvo pod vedením trénera Jána Pavlovčíka po jeseni vedie svoju súťaž a vyhráva aj rôzne turnaje. Cez víkend triumfovali v Mestskej športovej hale v Trnave v konkurencii rovesníkov z najvyšších súťaži.

31.01. 2011, 14:21