V mene klubu prelejú krv

FC Spartak Trnava

Fanúšikovia Spartaka pôjdu opäť hromadne darovať krv. Už trináste pokračovanie humánnej akcie Červeno-čírna kvapka krvi sa uskutoční už tento piatok 28. januára.

Zraz darcov bude o 8. h pri vrátnici do trnavskej Fakultnej nemocnice. Na výzvu občianskeho združenia Bíli Andeli reaguje pravidelne niekoľko desiatok fanúšikov. Pri poslednom odbere darovalo najvzácnejšiu tekutinu na svete 72 červeno-čiernych sŕdc.

"Pridajte sa aj vy, možno práve vaša krv pomôže zachrániť ľudský život," znie motto akcie. Morálne prídu podporiť priaznivcov aj chlapi z ligovej kabíny. Účasť prisľúbil tréner Dušan Radolský a dvaja zástupcovia hráčskeho kádra. Počas ich prítomnosti vyžrebujú desiatich z prítomných darcov krvi. Predstavitelia fanklubu im odovzdajú suveníry z produkcie Bílich Andelov.

25. 01. 2011 09:11

Ďalšie z kategórie FC Spartak Trnava

Pomocná ruka slovenskému futbalu prichádza zo súkromného sektora

Pomocná ruka slovenskému futbalu prichádza zo súkromného sektora

Futbalové kluby môžu získať veľkú finančnú injekciu. Do obehu sa dostane až 300 tisíc eur. Mužstvá zo západného Slovenska sa môžu uchádzať o prostriedky z grantovej schémy Západoslovenskej energetiky, člena skupiny E.ON.

15.03. 2011, 00:23

Spartak má starosti so stredom obrany

Spartak má starosti so stredom obrany

Spartak skúša ďalšie nové tváre. V prípravnom stretnutí s Michalovcami, ktorý Trnavčania prehrali 1:2, sa predstavila pätica adeptov na červeno-čierny dres.

26.01. 2011, 11:02

Diagnóza Spartak a Bíli Andeli

Diagnóza Spartak a Bíli Andeli

Spartak inšpiruje i hudobníkov. Na internete kolujú dve nové skladby, ktoré vznikli o trnavskom klube. Na svedomí ich má Marián Samek, ktorý pripravuje svoj debutový album.

27.12. 2010, 10:17

VIDEO: Kone s Tomačekom katmi Nitry, Spartak vyhral 4:1

VIDEO: Kone s Tomačekom katmi Nitry, Spartak vyhral 4:1

Spartak proti Nitre potvrdil úlohu favorita a napriek nevydarenému prvému polčasu suverénne zvíťazil. Štastní fanúšikovia volali na slávu trénerovi Dušanovi Radolskému.

12.03. 2011, 20:50