V mene klubu prelejú krv

FC Spartak Trnava

Fanúšikovia Spartaka pôjdu opäť hromadne darovať krv. Už trináste pokračovanie humánnej akcie Červeno-čírna kvapka krvi sa uskutoční už tento piatok 28. januára.

Zraz darcov bude o 8. h pri vrátnici do trnavskej Fakultnej nemocnice. Na výzvu občianskeho združenia Bíli Andeli reaguje pravidelne niekoľko desiatok fanúšikov. Pri poslednom odbere darovalo najvzácnejšiu tekutinu na svete 72 červeno-čiernych sŕdc.

"Pridajte sa aj vy, možno práve vaša krv pomôže zachrániť ľudský život," znie motto akcie. Morálne prídu podporiť priaznivcov aj chlapi z ligovej kabíny. Účasť prisľúbil tréner Dušan Radolský a dvaja zástupcovia hráčskeho kádra. Počas ich prítomnosti vyžrebujú desiatich z prítomných darcov krvi. Predstavitelia fanklubu im odovzdajú suveníry z produkcie Bílich Andelov.

25. 01. 2011 09:11

Ďalšie z kategórie FC Spartak Trnava

Spartak má starosti so stredom obrany

Spartak má starosti so stredom obrany

Spartak skúša ďalšie nové tváre. V prípravnom stretnutí s Michalovcami, ktorý Trnavčania prehrali 1:2, sa predstavila pätica adeptov na červeno-čierny dres.

26.01. 2011, 11:02

Slovan nás prevýšil v zálohe, tvrdí po prehre v derby tréner Radolský

Slovan nás prevýšil v zálohe, tvrdí po prehre v derby tréner Radolský

Spartak prehral derby. Slovanu Bratislava podľahli zverenci Dušana Radolského 1:3. Belasí sa predstavili proti zraneniami oklieštenej jedenástke Trnavy vo vynikajúcej forme. Od úvodu spôsobovali poriadny prievan v trnavskej obrane. Paradoxne, skórovať sa podarilo ako prvým andelom.

25.02. 2011, 21:06

Romantiku kazili len agresívne opice na pláži

Romantiku kazili len agresívne opice na pláži

V septembri si povedali áno. Na svadobnú cestu však čakali až do konca roka. Oplatilo sa. Marketingový manažér Spartaka Marián Černý s manželkou Martinou strávili tri rozprávkové týždne v exotickom Thajsku.

04.02. 2011, 18:54

Spartakovcom nesedia Zlaté Moravce

Spartakovcom nesedia Zlaté Moravce

V treťom kole Tipsport ligy podľahol Spartak Zlatým Moravciam 2:3 a zo základnej skupiny nepostupuje.

22.01. 2011, 17:33