Ak bude záujem, pôjdu na sústredenie

Oblastné súťaže

BOJNIČKY – Deviaty celok oblastnej súťaže B má po jesennej časti ligy vyrovnanú bilanciu. Sedem víťazstiev a osem prehier. Na jej vylepšení v prospech kolónky výhier pracujú v Bojničkách intenzívne.

„Vôbec sme nemali prestávku. Od skončenia jesene sa stále stretávame raz do týždňa v našej telocvični. Od minulého týždňa sú to už dva tréningy do týždňa, keďže utorky trávime pod holým nebom,“ povedal predseda klubu Michal Novotný. V prvom prípravnom zápase zvíťazili Bojničky nad Dvorníkmi 2:0. Ďalej si zmerajú sily so Šalgočkou, Bučanmi a Trakovicami. „S tými istými klubmi si dáme pravdepodobne aj odvetu.“ Káder zostal bez zmien. Do tímu nikto nepribudol a ani z neho neodišiel. „Pokiaľ budeme mať dostatočný počet záujemcov, pôjdeme aj na kondičné sústredenie.“ To by sa malo uskutočniť v termíne 8. – 12. februára v Liptovskom Jáne. „No musí nás byť aspoň jedenásť, aby sa nám oplatilo vycestovať,“ dodal Novotný.

25. 01. 2011 15:21

Ďalšie z kategórie Oblastné súťaže

VIDEO: Zimný turnaj ObFZ: Zvončín vo finále pokoril Hrnčiarovce

VIDEO: Zimný turnaj ObFZ: Zvončín vo finále pokoril Hrnčiarovce

Pohár putuje do Zvončína. Víťazom Zimného turnaja Legea 2011, ktorý organizuje ObFZ Trnava, sa stali zverenci Rudolfa Klenkoviča. Vo finále suverénne zdolali Hrnčiarovce nad Parnou 5:1.

28.02. 2011, 21:24

V príprave s novým koučom

KÁTLOVCE – Najdôležitejšou udalosťou v klube je vymenovanie nového trénera a definitívny koniec hráčskej kariéry Petra Hluška.

10.01. 2011, 17:59

Zimný turnaj ObFZ: Zvončín prvým finalistom

Prvým finalistom Zimného turnaja ObFZ Trnava sa stal Zvončín. V záverečnom skupinovom vystúpení s Hornou Krupou stačila zverencom Rudolfa Klenkoviča na dosiahnutie méty aj remíza. Polčas síce prehrávali gólom Nagya, po zmene strán však vyrovnal Stacho a poslal Zvončínčanov do boja o prvenstvo.

17.02. 2011, 11:50

Futbalisti Dobrej Vody behali po kvalitných kopcoch

DOBRÁ VODA – Čas do začiatku jarnej odvety sa kráti aj účastníkovi súťaže OS A. „Verím, že nováčikovskú daň sme si vybrali na jeseň a jar budeme mať herne aj výsledkovo lepšiu,“ povedal predseda klubu Jozef Krivánek.

24.02. 2011, 00:00