Hlasy chýbali, nálada nie

Trnava

Hlasy chýbali, nálada nie

TRNAVA - Marián Barcaj bol všeobecne považovaný za outsidera vo voľbách primátora Trnavy. Objavili sa aj informácie, že sa na poslednú chvíľu vzdá kandidatúry v prospech iného kandidáta.

Mariánovi Barcajovi nezmizol úsmev z tváre ani po oznámení volebných výsledkov. Foto: Lucia Undesserová

 

Nestalo sa tak. Na výsledky volieb čakal s dvadsiatkou sympatizantov a členov volebného tímu v bare Pyramída na Paulínskej ulici. Vládla uvoľnená atmosféra, nechýbali ani chlebíčky, zákusky, pivo a cigarety. Po vypočutí prvých priebežných výsledkov sa rozhovory točili iba okolo otázky, či Vladimíra Butka ešte môže predbehnúť Bystrík Stanko alebo Jozef Pobiecký. Barcaj mal beznádejne najmenej hlasov a s prehrou sa dokázal rýchlo zmieriť. Ako sa nakoniec ukázalo, poradie sa už nezmenilo. „Keď už som nebol zvolený ja, tak si myslím, že z trojice ostatných kandidátov si Trnavčania vybrali najlepšie,“ stručne zhodnotil výsledky volieb. „Myslím si, že nevýhodou pre mňa bolo, že tu nemám až tak veľa známych a že som s predvolebnou kampaňou začal dosť neskoro. Cítil som, že to takto dopadne, ale povedal som si, že zabojujem. Tak možno opäť za štyri roky,“ dodal a aj napriek zdrvujúcej porážke pokračoval v načatom večere aj naďalej v dobrej nálade.

 

23. 12. 2010 09:59

Ďalšie z kategórie Trnava

Z hrdzavých nádob by nežrali ani psy

Z hrdzavých nádob by nežrali ani psy

TRNAVA - V trnavskej nemocnici podávajú pacientom stravu z nebezpečných nádob. Staré varnice, ktoré si zrejme pamätajú časy prvej svetovej vojny, môžu byť podľa hygienikov kontaminované. Nemocnica sa ich musí čo najskôr zbaviť.

22.02. 2011, 20:06

Nové trnavské centrum má pomôcť pracovne vyťaženým rodičom

Nové trnavské centrum má pomôcť pracovne vyťaženým rodičom

TRNAVA – Nové centrum voľného času na princípe jaslí s názvom Ako u mamy bude poskytnúť opateru deťom mamičiek, ktoré pred materskou dovolenkou uprednostnia zamestnanie.

14.03. 2011, 18:01

Mŕtvy muž, ktorého našli policajti na Prednádraží, je päťdesiatročný Trnavčan

TRNAVA – Mŕtve telo neznámeho muža našli trnavskí mestskí policajti v nedeľu dopoludnia.

07.02. 2011, 12:45

Pribudne tisíc pracovných miest

Pribudne tisíc pracovných miest

TRNAVA – Automobilka PSA Peugeot Citroen plánuje rozšíriť výrobu. Vzniknúť by malo približne osemsto pracovných miest v nových priestoroch závodu. Ďalších dvesto pribudne v súčasnej výrobe.

28.12. 2010, 12:32