Davor Stankovič odišiel z Mimy. Bez rozlúčky

Futsal

Davor Stankovič odišiel z Mimy. Bez rozlúčky

V najbližšom kole futsalovej Kyma extraligy už nemôže počítať tréner Jozef Duhony so službami srbského legionára Davora Stankoviča. Ten odišiel minulý týždeň na krátku dovolenku domov.

Davor Stankovič (vpravo) už nie je hráčom Mimy. Rozhodol sa tak sám. Foto: Lukáš Grinaj

„A už z nej neprišiel. Počas telefonického rozhovoru nám povedal, že sa vyskytli doma problémy, pre ktoré sa na Slovensko nevráti. Vznikli nám tak mnohé komplikácie, ktoré sme museli operatívne riešiť,“ povedal prezident Mimy Marek Ondrejka. „Niečo podobné som čakal,“ priznal tréner Duhony. „Na palubovke neodvádzal to, čo sme očakávali. Bol nervózny a nesvoj. Bolo len otázkou času, kedy sa niečo také stane. Napriek tomu sme tým zaskočení,“ povedal.

Mima tak v krátkom čase prišla o ďalšieho hráča. „Náhradu za neho nemáme. Proti Pinerole budeme hrať s tými hráčmi, ktorí budú k dispozícii. Okrem Egona Zoráda, ktorý má pracovné povinnosti, môžu hrať všetci. Nie je ešte doriešená otázka náhradného brankára. Máme viacero alternatív, kto by mohol nahradiť potrestaného Zsolta Dioszegiho.“
Mima Trnava sa v 15. kole extraligy predstaví domácemu publiku v MŠH v Trnave v piatok 28.1. o 17.30 h.

25. 01. 2011 17:07

Ďalšie z kategórie Futsal

Družbané zakopli, využije to Olympic?

Tromfy v rukách má zase Olympic. Družbané zakopli, s Prednádražím iba remizovali. Hoci vedú tabuľku, ich rival v boji o titul má zápas k dobru a v prípade víťazstva ich o bod predskočí. Záver súťaže ešte bude zaujímavý.

12.03. 2011, 22:36

Repa je podľa fanúšikov najlepším futsalistom Slovenska

Repa je podľa fanúšikov najlepším futsalistom Slovenska

Gólman Mimy Trnava Dalibor Repa sa stal najlepším futsalistom Slovenska pre rok 2010 podľa internetového hlasovania fanúšikov. Reprezentačný brankár, ktorý momentálne pauzuje pre vážne zranenie ramena, bol týmto ocenením úprimne prekvapený.

15.03. 2011, 20:41

Desaťgólová nakladačka pre Mimu, nahnevaný tréner Duhony

Desaťgólová nakladačka pre Mimu, nahnevaný tréner Duhony

Druhá viacgólová nakladačka pre Mimu v priebehu jedného týždňa. Tento raz sa trnavskí futsalisti museli červenať po prehre 1:10 na pôde RCS Košice. No nazvať Mimu ako trnavský tím by v tejto chvíli bolo prisilné slovo.

18.02. 2011, 23:12

A body sú fuč

A body sú fuč

Futsalová Mima sa predstavila doma v 13. zápase Kyma extraligy proti PKP Košice. V zápase, v ktorom potrebovala získať tri body, nakoniec nezískala ani jeden.

09.01. 2011, 10:51