Francúzski futbalisti ako bludní Holanďania

Krajské súťaže

MORAVANY NAD VÁHOM – Druholigista je v plnej príprave na odvetnú časť ligy. Za sebou má už aj prvé dva prípravné zápasy. Nad ČFK Nitra vyhrali zverenci Andreja Filipa 4:1, so Spartakom prehrali 1:4.

„Pôvodne sme mali odohrať proti Spartaku my prvý polčas a Piešťany druhý. Ale PFK nakoniec nemohol, pretože sa posunul termín zápasu. Na trávnik tak vybehli len dvaja hráči z tohto klubu,“ povedal tréner Filip. Do Moravian sa vrátil pravý záložník Ľuboš Švestka, ktorý predtým pôsobil v Rakúsku aj Jaslovských Bohuniciach. „Dotiahnuté je hosťovanie útočníka Ondreja Gábora z Dubnice.“ Dvojica Francúzov Karim Mehdi a Tayeb Hamani, ktorá neuspela na skúške v Spartaku Trnava, nezakotví napokon ani v Moravanoch. „Obaja už trénujú v Piešťanoch,“ prezradil Filip.

25. 01. 2011 18:17

Ďalšie z kategórie Krajské súťaže

Extréner Veľkých Kostolian Stanislav Kovár cíti krivdu

VEĽKÉ KOSTOĽANY – Dostali sa na čelo tabuľky, eufóriu ale zatiaľ krotia. Nový predseda futbalového klubu z Veľkých Kostolian Michal Podolan si uvedomuje, že mančaft čaká na ceste za postupom ešte veľa prekážok.

17.03. 2011, 00:00

Trénerská výmena: Chudý strieda Kovára

Trénerská výmena: Chudý strieda Kovára

VEĽKÉ KOSTOĽANY – Zimná prestávka prináša do futbalu v obci rozsiahle zmeny. Vo Veľkých Kostoľanoch menili futbalový výbor i trénera A-mužstva.

13.01. 2011, 12:00

Ekhardtov asistent mrzol, Hološka strieľal góly

Ekhardtov asistent mrzol, Hološka strieľal góly

Treťoligista z bratislavskej oblasti ŠFK Prenaks Jablonec sa pod vedením trénera Vladimíra Ekhardta poctivo pripravuje na príchod jarnej časti.

15.02. 2011, 16:21

Šúrovce zbroja, ulovili Hadvigera

Šúrovce zbroja, ulovili Hadvigera

ŠÚROVCE – Majú ďalšiu posilu s ligovými skúsenosťami. Obranu Šúroviec vystuží bývalý hráč Spartaka František Hadviger. Skúsený 34-ročný zadák, ktorý v minulosti obliekal aj reprezentačný dres Slovenska, naposledy pôsobil v rakúskom SC Reyersdorf.

17.01. 2011, 14:14