Zahalené rúškom tajomstva

Krajské súťaže

SMOLENICE – V posledných dňoch sa povráva, že smolenický futbal má problémy. Začali sme po nich pátrať už skôr, ale až po týždni sme dostali ako-tak uspokojivú odpoveď. „Staronová starostka chce futbal v obci udržať,“ povedal predseda klubu Radoslav Horník.

„Budú hrávať tí hráči, ktorí o to prejavia záujem. Rovnako máme záujem aj na tom, aby hrávali naši dorastenci.“ Klub však pustil na skúšku dvoch hráčov. Františka Klinovského do Hornej Krupej a Samuela Izakoviča do Zvončína. „My sa posilníme maximálne o dvoch futbalistov. Jedného potrebujeme do obrany a druhého do útoku. Záložníkov máme dosť.“ Keď prišla reč na konkrétne mená, narazila kosa na kameň. „Žiadne mená nebudeme uvádzať, kým to nebude definitívne isté. Ani meno trénera, s ktorým rokujeme, vám zatiaľ nepoviem. Asistent zostáva ten istý, ale aj jeho meno si zatiaľ nechám pre seba,“ držal Horník bobríka mlčania. Pri otázke na rekonštrukciu ihriska sa už rozhovoril. „Po niekoľkých rokoch sme kabíny vymaľovali, namontovali nové skrinky, upravili sprchy.“ Mužstvo by sa malo na prvom oficiálnom tréningu zísť v pondelok podvečer. Aj to je podmienené súhlasom potenciálneho kandidáta na trénerský post. „Do jarnej časti odohráme určite prípravný zápas s Dvormi nad Žitavou a Trenčínom B. O kondíciu chlapcov sa nebojím, počas zimy hrávali interligu v Boleráze,“ uzavrel predseda tajomné rozprávanie o klube.

25. 01. 2011 20:14

Ďalšie z kategórie Krajské súťaže

Križovany remizovali so Šintavou

Križovany remizovali so Šintavou

KRIŽOVANY – Zverenci trénera Jána Belka počas doterajšej zimnej prípravy odohrali dva prípravné zápasy. V prvom podľahli nešťastne Skalici 0:3, keď inkasovali v závere stretnutia. V sobotnom stretnutí remizovali so Šintavou 1:1.

24.01. 2011, 20:13

Francúzski futbalisti ako bludní Holanďania

MORAVANY NAD VÁHOM – Druholigista je v plnej príprave na odvetnú časť ligy. Za sebou má už aj prvé dva prípravné zápasy. Nad ČFK Nitra vyhrali zverenci Andreja Filipa 4:1, so Spartakom prehrali 1:4.

25.01. 2011, 18:17

Križovany mieria do Turecka

Križovany mieria do Turecka

KRIŽOVANY NAD DUDVÁHOM – Druhý tím piatej ligy západ bude svoju kondíciu naberať na sústredení v slnečnom Turecka. „Odlietame druhého februára a vrátime sa deviateho,“ upresnil časový harmonogram člen vedenia klubu Ľubomír Táčovský.

12.01. 2011, 20:05

Skúšajú posily

Skúšajú posily

Proti Siladiciam dali Horses príležitosť viacerým adeptom na štvrtoligový dres.

30.11. 2010, 11:38