Hokejisti Trnavy sa posilnili o trojicu hráčov

Hokej

Hokejisti Trnavy siahli pred play-off po posilách z klubu, ktorý sa do vyraďovacej fázy nedostal. Medzi gladiátorov tak prišli traja hráči z Topoľčian.

Obranu prišli vystužiť 38-ročný Peter Krecháč a 25-ročný Milan Kabát. „Najmä Krecháč by svojím vekom mal byť náhradou za Tibora Schneidra, ktorý dostal ponuku z Rumunska,“ povedal tréner Rudolf Macko. V útoku by sa mal predstaviť hráč so skúsenosťami z bratislavského Slovana 24-ročnýJuraj Gráčik. „Pre zranenie nám stále bude chýbať Anton Čavrk a pre chorobu Ján Bohunický. Ten už ale začal trénovať a na odvetné zápasy by mohol byť k dispozícii.“ Radosť trénerovi určite urobil aj návrat brankárov Martina Šúreka a Mareka Stacha. „Obaja už trénujú. Martin od pondelka a Marek od štvrtka. Až zajtra sa rozhodnem, ktorý z nich bude na Liptove chytať,“ dodal Macko.

28. 01. 2011 15:29

Ďalšie z kategórie Hokej

Vracia sa Hrnčár

K výmene na trénerskom poste došlo v doraste hokejistov HK Trnava.

10.01. 2011, 17:56

Hokejisti Trnavy v prvom dueli vynervovali Liptákov

Hokejisti Trnavy v prvom dueli vynervovali Liptákov

HK Trnava prehral v prvom zápase štvrťfinále play-off na pôde Liptovského Mikuláša. Veľkému favoritovi súťaže však dlho odolával.

29.01. 2011, 21:23

VIDEO: Hokejisti Trnavy si vyslúžili rešpekt

VIDEO: Hokejisti Trnavy si vyslúžili rešpekt

Gladiátorov čaká v stredu tretí duel štvrťfinále play-off, prvý na domácej pôde. S Liptovským Mikulášom prehrávajú Trnavčania 0:2 na zápasy. Pri skúsenostiach súpera z Liptova nie je tento fakt až taký prekvapujúci.

01.02. 2011, 19:17

Stupka: V baráži som hrať nechcel

Stupka: V baráži som hrať nechcel

Aj keď sa prvá hokejová liga už skončila, mnohí trnavskí odchovanci hrajú vo svojich extraligových kluboch naďalej. Do konca základnej časti našej najvyššej súťaže ešte zostávajú tri kolá a zdá sa, že v mnohých prípadoch sú už kocky hodené.

14.02. 2011, 23:54