VIDEO: Duel Mimy s Pinerolou: Každý chvíľku ťahal pílku

Futsal

VIDEO: Duel Mimy s Pinerolou: Každý chvíľku ťahal pílku

Futsalová Mima Trnava nastúpila v ďalšom zápase, z ktorého potrebovala vydolovať body. Duel proti bratislavskej Pinerole sa začal obojstranne opatrne, ale mierne navrch mali mimáci.

Pavol Gabaš (v bielom) sa proti Pinerole prezentoval dobrým výkonom. Foto: Lukáš Grinaj


V 9. minúte vyšla ideálne spolupráca Sládečka s Kunkom, pričom druhý menovaný otvoril po zemi skóre stretnutia. Ďalšia šanca Mimy prišla o štyri minutý neskôr, keď Gabaš tesne minul ľavú žrď. V 15. minúte Sládeček opäť posunul loptu na Kunku, ten však z blízka prestrelil. Ten istý hráč však o minútu neskôr ideálne nahradil gólmana Repu, keď z bránkovej čiary vykopol istý gól. V poslednej minúte prvého polčasu sa vyznamenal Repa pred Súkeníkom a v záverečných sekundách nepremenili veľké príležitosti Sládeček s Kunkom.

Hneď po obrátke nepríjemne zaskočil domácich Pastrnák, ktorý nepokrytý na šestke vyrovnal. Vzápätí mali mimáci aj šťastie, keď hostia trafili žrď Repovej brány. V nasledujúcich piatich minutách sa zrodili dve veľké šance Trnavy. Najprv po osi Krivočenko – Budovec – Gabaš a vzápätí Kunka – Sládeček. Nevyužité šance nezostali bez odozvy. Už v 31. minúte zvýšil pre hostí Németh presnou strelou do protiľahlého kúta brány. Našťastie, mimáci sa rýchlo spamätali a o dve minúty vyrovnal Adámek. Päť minút pred koncom prestrelil ležiaceho Repu Bahna – 2:3. Mimáci o pár sekúnd neskôr trafili žrď a zdalo sa, že prehra ich neminie. Domáci tréner však siahol k hre bez brankára a urobil dobre. Dve minúty pred koncom vyrovnal Adámek na konečných 3:3.
 
 
Mima Trnava – Pinerola Bratislava 3:3 (1:0)
Góly: 9. Kunka, 33. a 38. Adámek – 22. Pastrnák, 31. Németh, 35. Bahna
ŽK: Adámek (Mima)
Rozhodovali: Fischer – Belavý, 150 divákov
MIMA: Repa – Sládeček, Málik, Kunka, Holič – Gabaš, Krivočenko, Adámek, Budovec

28. 01. 2011 19:40

Ďalšie z kategórie Futsal

Mimáci pocestujú do Košíc s novým brankárom

Mimáci pocestujú do Košíc s novým brankárom

Mimákov už tento piatok čaká prvý zápas štvrťfinále play-off proti PKP Košice na ich pôde. „Pocestujeme aj s novým brankárom Tobiášom Súkenikom. Je to gólman reprezentačnej dvadsaťjednotky a Makroteamu Žilina,“ prezradil prezident klubu Marek Ondrejka.

09.03. 2011, 00:00

Benfica sa odpútala od Prednádražia

Benfica sa odpútala od Prednádražia

V 14. kole prvej okresnej ligy sa veľké prekvapenia nezrodili. V nižšej súťaži však zaváhal Profišport a na čele sa usadili s trojbodovým náskokom voderadský Floppers.

23.01. 2011, 00:43

Dve zbytočné kontumačné prehry

Dve zbytočné kontumačné prehry

Nový rok odštartovali okresní futsalisti dohrávaným 4. kolom. Z výsledkov zaujalo najmä nečakané zakopnutie Družbanov s Dynamom. Dve stretnutia mali dohru za zeleným stolom pre neoprávnený štart hráčov.

16.01. 2011, 00:06

Zlyhali sme po psychickej stránke

Zlyhali sme po psychickej stránke

Futsalová Mima si výrazne skomplikovala predsezónne ambície. Snaha bojovať o majstrovský titul sa rozpadá, ale nie je beznádejná.

12.01. 2011, 09:57