Spartak prehral v Dubnici, zranil sa Machovec

FC Spartak Trnava

Spartak prišiel pre zranenie o ďalšieho futbalistu. Priateľský súboj s Dubnicou (1:2) nedohral Jaroslav Machovec. Ľavého obrancu museli v 30. minúte striedať.

„Ide o podvrtnutie členka. Podľa prvých predpokladov by to nemalo byť veľmi vážne a jeho odchod na sústredenia do Turecka to neohrozí,“ uviedol masér Spartaka Mário Prelovský. Trnavčania sa však v krajine polmesiaca budú musieť zaobísť bez Dohnálka, Wellingtona, Bulvitisa a Bernátha. Zranenia ich vyradili na dlhší čas, poslední dvaja menovaní podstúpia operačný zákrok.

 

Prípravný zápas:
Dubnica – Spartak 2:1 (1:0)
Góly: Porázik, Diallo (vlastný) – Diallo
SPARTAK (1. polčas): Raška – J. Čarnota, Banovič, Gross, Machovec (30. Ľ. Hanzel) – Višňakov, Procházka, Kaščák, Coimbra – Kone, Tomaček
SPARTAK (2. polčas): Slovenčiak – Mikinič, P. Čarnota, Diallo, Ľ. Hanzel – Bicák, Železník, Kováč, Ciprys – Enjoy, Guldan

 

Tréner Dušan Radolský na margo stretnutia s Dubničanmi povedal: „Bol to celkom dobrý zápas, prehrali sme po hrubých chybách Coimbru a Dialla. Pri prvom góle Coimbra doslova nahral Porázikovi, ktorý skóroval. Druhýkrát sme inkasovali po štandardke, keď si dal Diallo vlastný gól. Najmä v druhom polčase sme si vypracovali prevahu a šance. Dubnica hrala v podstate v základnej zostave už aj s posilami z Českej republiky. My sme skúšali Lotyša Višňakova a ďalšieho cudzinca Enjoya. Ani jeden však s nami nebude pokračovať.“ Radoslav Ciprys z Malaciek zostáva naďalej v príprave tímu.

29. 01. 2011 15:38

Ďalšie z kategórie FC Spartak Trnava

Reprezentant Škrtel: Držím palce Trnave

Martin Škrtel je fanúšikom Spartaka Trnava! Denník Šport priniesol citáciu rozhovoru z českého Sportu, kde obranca FC Liverpool odpovedal v rozhovore na jednu z otázok slovami, ktoré rozpumpujú srdce každého fanúšika trnavských farieb: „Na Slovensku držím palce Trnave,“ vyjadril sa slovenský reprezetant.

17.02. 2011, 12:21

Spartak o gól prehral s belehradskou Crvenou Zvezdou

Na srbského giganta výsledkovo nedosiahli. Spartak v ďalšom prípravnom zápase na sústredení v tureckom Beleku prehral so známym srbským klubom Crvenou Zvezdou Belehrad 2:1. Gól Spartak zaznamenal africký legionár Koro Kone.

05.02. 2011, 19:18

Zakotví Tomáš Hanzel v Petržalke?

Zakotví Tomáš Hanzel v Petržalke?

Skončí v Petržalke? Futbalista Tomáš Hanzel, s ktorým Spartak na jeseň rozviazal zmluvu, sa aktuálne pripravuje v tíme mužstva spoza starého bratislavského mostu.

17.01. 2011, 19:26

Pomocná ruka slovenskému futbalu prichádza zo súkromného sektora

Pomocná ruka slovenskému futbalu prichádza zo súkromného sektora

Futbalové kluby môžu získať veľkú finančnú injekciu. Do obehu sa dostane až 300 tisíc eur. Mužstvá zo západného Slovenska sa môžu uchádzať o prostriedky z grantovej schémy Západoslovenskej energetiky, člena skupiny E.ON.

15.03. 2011, 00:23