Športová smola: Dalibora Repu čaká operácia!

Futsal

Športová smola: Dalibora Repu čaká operácia!

O obrovskom športovom nešťastí možno hovoriť v súvislosti s futsalistom Daliborom Repom. Gólman trnavskej Mimy sa v dnešnom zápase béčka tak nešťastne zranil, že sa nevyhne operácii ramena.

Dalibor Repa si tak skoro nezachytá. Vážne zranenie ramena ho vyradilo z hry. FOTO: Lukáš Grinaj 
„Bol to zákrok ako každý iný. Len som spadol na rameno tak nešťastne, že som okamžite pochopil, aký veľký mám problém,“
začal svoje rozprávanie. V bolestiach a s malou nádejou, že to nebude také vážne, ešte odšoféroval svoje auto domov do Nitry. Operovať ho mali ešte dnes večer, napokon sa však rozhodlo, že sa tak uskutoční až v utorok. „Ani presne neviem vysvetliť, čo mi je. Videl som lekársku správu, v ktorej bolo napísané, že ide o klávesový efekt. V mieste, kde je kľúčna kosť upnutá na rameno, som si odtrhol šľachu. Mám neustály pocit, akoby mi chcela vyskočiť kľúčna kosť,“ snažil sa Dalibor laicky vysvetliť svoje zranenie. „Z rôznych príčin ma nemohli hospitalizovať už dnes. Do nemocnici v Nitre tak nastúpim v pondelok.“

Futsalový srdciar je z tohto zranenia absolútne na dne. „Robím pre tento šport maximum. A čo sa stalo? Šťastena sa zas odo mňa odvrátila! Jedno zranenie strieda druhé. Stále čakám, že sa zobudím z tohto zlého sna. Futsal pre mňa znamená všetko. Kvalifikácia s reprezentáciou je pre mňa už pasé. Doba rekonvalscencie by údajne mala trvať šesť týždňov,“ zúfal si Repa v telefonickom rozhovore. „Nemôžem tomu uveriť, proste nemôžem.“
Dalibor sa však snaží byť aj v tejto neľahkej situácii čiastočným optimistom. „Posledné kolo ligy by malo byť preložené až na začiatok marca. To pre povinnosti reprezentácie. Mám päť týždňov na to, aby som sa dal dokopy a stihol play-off. Dúfam, že ho stihnem, musím,“ presviedčal sám seba nepochybne jeden z najlepších gólmanov ligy. „Môj športový život sa mi dnes otočil o 180 stupňov,“ dodal smutne. „Strašne chcem vyhrať titul. A to najmä pre Mareka Ondrejku, ktorý pre nás v Mime robí maximum. Musím stihnúť play-off, jednoducho musím.“

29. 01. 2011 16:27

Ďalšie z kategórie Futsal

VIDEO: Mima stále žije, z PKP si urobila trhací kalendár

VIDEO: Mima stále žije, z PKP si urobila trhací kalendár

Pomyselný nôž na krku mali futsalisti Mimy Trnava pred odvetným zápasom štvrťfinále play-off proti PKP Košice. Ak by prehrali, rozlúčili by sa so sezónou, víťazstvo ich posúvalo do rozhodujúceho tretieho duelu.

14.03. 2011, 23:39

Benfica sa odpútala od Prednádražia

Benfica sa odpútala od Prednádražia

V 14. kole prvej okresnej ligy sa veľké prekvapenia nezrodili. V nižšej súťaži však zaváhal Profišport a na čele sa usadili s trojbodovým náskokom voderadský Floppers.

23.01. 2011, 00:43

Chytať bude Repa

Futsalová reprezentácia Slovenska sa dnes 21. januára predstaví v prípravnom medzištátnom zápase v Mestskej športovej hale v Trnave. O 19.30 h nastúpi proti výberu Slovinska.

21.01. 2011, 11:27

VIDEO: Odhodlanie nestačilo, Mima v prvom zápase prehrala

VIDEO: Odhodlanie nestačilo, Mima v prvom zápase prehrala

Futsalová Mima Trnava odcestovala do Košíc na prvý zápas play-off. Tréner Jozef Duhony mohol počítať s kompletnými dvoma štvorkami. Mimáci si veľmi uvedomovali dôležitosť tohto stretnutia a v príprave nič nepodcenili. V predzápasovej debate zaznela šatňou aj spoločná modlitba Otče náš iniciovaná prezidentom klubu Marekom Ondrejkom.

11.03. 2011, 19:55