Mladí spartakovci halovými majstrami Slovenska

FC Spartak Trnava

Mladí spartakovci halovými majstrami Slovenska

Majstri! Majstri! Majstri! Spartak U13 vyhral halové majstrovstvá Slovenska mladších žiakov. Zverenci trénera Pavla Krchnáka dominovali na finálovom turnaji na Myjave a získali primát kráľa zimnej sezóny.

Tím Spartak U13. Horný rad zľava: Tréner Pavol Krchnák, vedúci mužstva Michal Michalička, Michal Zaduban, Sebastián Lauko, Lukáš Zolvík, František Bednarovský, Filip Bango, Dávid Čarnogurský, Richard Zaduban, asistent trénera Peter Sládeček. Spodný rad zľava: Kristián Vangel, Marián Prvý, Matej Oravec, Marko Kollár, Adam Čálik, Michal Halmo. Foto: Ján Král

 

„Ide o úspech kolektívu a vyústenie roboty celého mužstva. Chlapci dosiahli zaslúžený úspech,“ povedal tréner mužstva Pavol Krchnák a jedným dychom dodal. „Aj mládežnícki reprezentační tréneri hodnotili našu hru veľmi vysoko. Chválili chlapcov, že sa vedia pohybovať po ihrisku, organizovať hru, prejavuje sa systematická práca.“
Mimochodom, dvojdňový finálový turnaj vrcholil v sobotu, v deň, keď asistent trénera Peter Sládeček oslavuje 29. narodeniny. „Chalani mi dali nádherný darček,“ povedal hrdo bývalý hráč Spartaka a súčasný kanonier Križovian nad Dudváhom a futsalistov ŠK Mima Trnava.


Výsledky na finálovom turnaji (s každým súperom hrali dvakrát): Žilina 3:4 a 3:0, Podbrezová 3:2 a 1:0, Slovan 4:2 a 2:5.

29. 01. 2011 16:35

Ďalšie z kategórie FC Spartak Trnava

Kaščák aj na jar v Trnave

Kaščák aj na jar v Trnave

Marek Kaščák s najväčšou pravdepodobnosťou zostane v Spartaku. Zmluvu s Trnavou by mal podpísať vo štvrtok.

19.01. 2011, 13:18

Spartakovci sa v Turecku stretli aj s Prosinečkim

Spartak neprestáva so skúšaním potenciálnych posíl ani na sústredení v Turecku. V utorkovom prípravnom stretnutí s Lokomotivom Sofia nastúpili v drese Trnavy dvaja českí futbalisti.

09.02. 2011, 13:49

Hrozba občianskej vojny

Hrozba občianskej vojny

Do prípravy Spartaka sa zapojil už aj Koro Kone. Útočník z Pobrežia Slonoviny dovolenkoval mimo Slovenska mesiac a netradičnejšie ako po iné roky.

12.01. 2011, 11:39

Z Kuvajtu ho vyhnal Saddám Husajn

Z Kuvajtu ho vyhnal Saddám Husajn

Bubukin sa opäť chytil pera. Legendárny stopér Spartaka Kamil Majerník sa po spoluautorstve na knihe Zlatý vek trnavského futbalu pustil do prípravy ďalšej futbalovej publikácie.

03.02. 2011, 09:36