Tanečný šport: Lamoš-Feré s Lopašovskou bronzoví

Tanečné športy

Tanečný šport: Lamoš-Feré s Lopašovskou bronzoví

Tanečný pár Dušan Lamoš-Feré s Lenkou Lopašovskou z KTŠ Tyrnavia Trnava obhájil minuloročnú bronzovú pozíciu na Majstrovstvách Slovenska v desiatich tancoch v kategórii dospelých.

Dušan s Lenkou brali na majstrovstvách v desiatke opäť medailu. Foto: Lukáš Grinaj

"Nie sme spokojní s našim umiestnením. Aj minulý aj tento rok sme si trúfali na víťazstvo. S výsledkom od rozhodcov teda nemôžme súhlasiť," povedala Lenka. Prekvapením môže byť detronizácia viacnásobných víťazov Tomáša Uváčka s Martinou Reiterovou. "Keď už mal niekto vyhrať, a nemali sme to byť my, tak potom určite Tomáš s Martinou." Trnavčania v službách TK Dansovia Bratislava skončili druhí. Zvíťazili Lukáš Spišák – Eva Tibenská z TK Uni-Dance Bratislava. Na štvrtú pozíciu sa prepracoval trnavsko-hlohovecký pár Adam Brešťanský – Dominika Chrapeková (eXtra dance team Bratislava). Šiesta pozícia sa v Košiciach ušla Dominikovi Cipárovi (Trnava) s Patríciou Martinovičovou z TK Dansovia.

Ďalšie kategórie
Mládež: 2. Filip Cipár – Tereza Řehořová (Welcome Trnava)
Junior II.: 4. Daniel Kecskeméti – Eliška Lenčešová, 7. Tomáš Ilenčík – Paulína Gašparíková (všetci KTŠ Tyrnavia Trnava)
Dominik s Patríciou sa dostali do finále medzi dospelými. Foto: Lívia Cipárová
Filip s Terezou získali striebro v kategórii mládež. Foto: Lívia Cipárová

30. 01. 2011 00:01

Ďalšie z kategórie Tanečné športy

Na finále majstrovstiev Slovenska si trnavskí tanečníci nesiahli

Na finále majstrovstiev Slovenska si trnavskí tanečníci nesiahli

Trnavskí pretekári Dušan Lamoš-Feré s Lenkou Lopašovskou skončili na majstrovstvách Slovenska v latinskoamerických tancoch ďaleko pred finálovou bránou.

19.02. 2011, 22:46

Trnavskí tanečníci formu na finále majú

Trnavskí tanečníci formu na finále majú

V sobotu sa v Poprade uskutočnia majstrovská Slovenska v latinskoamerických tancoch aj s trnavskou účasťou. KTŠ Tyrnavia Trnava sa bude v kategórii dospelých spoliehať na pár Dušan Lamoš-Feré – Lenka Lopašovská.

18.02. 2011, 00:00

Tanečníkov medaila potešila, nad ostatnými umiestneniami krútia hlavou

Tanečníkov medaila potešila, nad ostatnými umiestneniami krútia hlavou

Tanečný pár Daniel Kecskeméti - Eliška Lenčešová získal na majstrovstvách Slovenska v štandardných tancoch v Prešove bronzovú medailu.

14.03. 2011, 10:13

Tanečný pár, ktorý na parkete vyniká talentom aj výzorom

Tanečný pár, ktorý na parkete vyniká talentom aj výzorom

Obaja sú ešte tínedžeri, ale na parkete pôsobia dospelým dojmom. Obaja ešte navštevujú základnú školu, ale v tanečnom športe patria k extratriede. Tohtoroční dvojnásobní finalisti majstrovstiev Slovenska v kategórii Junior II Eliška Lenčešová a Daniel Kecskeméti. Jediným ich hendikepom je, že každý býva v inom meste.

17.03. 2011, 00:00