Oslabená Viktória zabodovala

Ostatné športy

Oslabená Viktória zabodovala

Ženy stolnotenisového klubu KST Viktória pred dvoma týždňami v prvom kole nadstavbovej časti extraligy u minuloročného obhajcu a aktuálneho top favorita súťaže v Topoľčanoch prehrali 1:9. V sobotu 29. januára pokračovali doma dopoludňajším zápasom proti Dunajskej Strede.

Súboj Jany Medříkovej (vľavo) a hráčky Viktórie Martiny Adámekovej. Foto: Ivan Peko

 

Hoci obe družstvá nastúpili oslabené – Viktória o Malú a súperky o Kutišovú, stretnutie lepšie zvládli Trnavčanky. Krchňavá s Adámekovou po tesných setoch vybojovali úvodný bod, no nasledovali prehry Krchňavej a Pazourkovej. Za stavu 1:2 domáce hráčky urobili rozhodujúcu šnúru šiestich bodov, aby konečný stav vyznel 7:3 pre Trnavčanky. Popoludňajšie stretnutie proti Nitre pre Trnavčanky už nedopadlo tak úspešne, keď po množstve najtesnejších výsledkov podľahli ženám spod Zobora 3:7. Na všetkých bodoch sa podieľala Adámeková, zvíťazila dva razy vo dvojhre a s Krchňavou i v úvodnej štvorhre.

 

Trnava - Dunajská Streda 7:3
Trnava: Martina Adámeková 3,5 b; Ivana Krchňavá 2,5 b; Monika Pazourková 1 b
D. Streda: Angela Fekete 2 b; Andrea Szabóová 1 b

 

Trnava - Nitra 3:7
Trnava: Martina Adámeková 2,5 b; Ivana Krchňavá 0,5 b
Nitra: Lucia Kokavcová 2 b; Ľubica Barčiaková 2 b; Jana Medříková 2 b; Silvia Selická 1 b
IVAN PEKO

31. 01. 2011 09:01

Ďalšie z kategórie Ostatné športy

Armáda spásy vyprášila Čiernych barónov

V Dolnoorešianskej futbalovej interlige sa zrodilo prekvapenie kola na účet Čiernych barónov.

16.01. 2011, 18:55

V Trnave sa opäť uskutoční aerobikový kongres

V Mestskej športovej hale v Trnave sa 2. apríla uskutoční podujatie Fitness Day - Aerobik & Body-Mind. Jeho organizátorom je Fitness Balance Trnava. Na kongrese sa môžete zoznámiť so všetkými novinkami v oblasti fitnes, dance aerobiku, step aerobiku, body-mind foriem ako pilates, joga, či ashtanga joga.

18.03. 2011, 00:00

Smeč na pamiatku Róberta Zwiržinu

Smeč na pamiatku Róberta Zwiržinu

Prvenstvo putuje na Valašsko. Nohejbalový turnaj Vianočný smeč vyhral tím Vsetín B. V Mestskej športovej hale v Trnave skončili druhí Piešťanci, za rieku Moravu putuje aj bronz, ktorý získal Vsetín A.

10.01. 2011, 00:43

Trnavskí hokejbalisti bodovali cez víkend naplno

V 15.kole VHBL narazili pretoriáni na predposledné mužstvo tabuľky, a tak boli jasným favoritom zápasu. Ale ako to už v takýchto súbojoch býva víťazstvo sa nerodilo ľahko. Trnavčania si chceli napraviť chuť po predchádzajúcom neúspešnom zápase, v ktorom utrpeli porážku od Scarface Piešťany.

28.02. 2011, 16:13